Single player küldetéssel indul az új Fortnite-szezon

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 9.
  • Letöltés
Jövő héten véget ér a Fortnite aktuális szezonja, a következő évadot pedig a korábbiakkal ellentétben nem egy nagy élő esemény, hanem egy single player küldetés vezeti majd fel.

Március 16-án indul a Fortnite második fejezetének hatodik szezonja, amit ezúttal nem egy nagy élő esemény vezet majd fel, hanem egy single player kaland. A Zero Crisis Finale névre keresztelt tartalom arra hivatott, hogy elmesélje az éppen futó és a következő évad közötti történéseket, és egyúttal pontot tesz Jones ügynök küldetésének végére.

A jelenlegi szezon Zero Point néven fut, és azután vette kezdetét, hogy Galactus jóvoltából a feje tetejére állt a Fortnite szigete. A világ megmentésének terhét Jones ügynök vállalta magára, aki az univerzum minden tájáról ügynököket toborzott, hogy helyretegye a dolgokat - ennek köszönhető, hogy az utóbbi időben elárasztották a játékot a különféle vendégszereplők.

Ami az új szóló tartalmat illeti, azt bármikor végigjátszhatjuk majd, amikor elsőként jelentkezünk be a hatodik évad során. A kényelmesebbek meg is nézhetik akár videó formájában, erről viszont csak később oszt meg részleteket az Epic.

5.
hedzsooo
4.
TolokocsisIsBack
#1: A problema ott kezdodik, hogy egyaltalan eselyt adtal ennek a fos...... akarom mondani szamomra nem tetszo jateknak. :)
3.
Obi Wan Kenobi
#2: Azért szegény Master Chief se kutya..
2.
Gabesz0213
#1: Nálam a gangnam tyle-t táncolo Mando b*szta ki a biztosítékot..
1.
Obi Wan Kenobi
Hát, sokmindent ke tenniük hogy esetleg adjak még egy esélyt az orange justice-t táncoló Kratos után ennek a cringehalmaznak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...