Single player küldetéssel indul az új Fortnite-szezon

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten véget ér a Fortnite aktuális szezonja, a következő évadot pedig a korábbiakkal ellentétben nem egy nagy élő esemény, hanem egy single player küldetés vezeti majd fel.

Március 16-án indul a Fortnite második fejezetének hatodik szezonja, amit ezúttal nem egy nagy élő esemény vezet majd fel, hanem egy single player kaland. A Zero Crisis Finale névre keresztelt tartalom arra hivatott, hogy elmesélje az éppen futó és a következő évad közötti történéseket, és egyúttal pontot tesz Jones ügynök küldetésének végére.

A jelenlegi szezon Zero Point néven fut, és azután vette kezdetét, hogy Galactus jóvoltából a feje tetejére állt a Fortnite szigete. A világ megmentésének terhét Jones ügynök vállalta magára, aki az univerzum minden tájáról ügynököket toborzott, hogy helyretegye a dolgokat - ennek köszönhető, hogy az utóbbi időben elárasztották a játékot a különféle vendégszereplők.

Ami az új szóló tartalmat illeti, azt bármikor végigjátszhatjuk majd, amikor elsőként jelentkezünk be a hatodik évad során. A kényelmesebbek meg is nézhetik akár videó formájában, erről viszont csak később oszt meg részleteket az Epic.

5.
5.
hedzsooo
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Hát, sokmindent ke tenniük hogy esetleg adjak még egy esélyt az orange justice-t táncoló Kratos után ennek a cringehalmaznak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...