Mozgásban a Century: Age of Ashes sárkánycsatái

  • Írta: szlav
  • 2021. március 10.
  • Videó
Link másolása
A TGA 2020 online színpadán mutatkozott be a Century: Age of Ashes, a teljes játék megjelenésének közeledtével pedig most ismét beleleshetünk a multiplayeres sárkánycsatákba.

Hamarosan szárnyra kel a Century: Age of Ashes, amelyben mi is óriási sárkányok hátán küzdhetünk meg az ellenfeleinkkel. Előtte azonban még vár egy bétakör is az érdeklődőkre, melyre a Steamen regisztrálhattok. A március 12-től 21-ig tartó tesztrepülés során kipróbálhatjuk a játék első néhány karakterosztályát és a három egyedi játékmódot - ezeket részletesebben is bemutatja a mellékelt előzetes.

A Century: Age of Ashes áprilisban jelenik meg PC-n. A játék free-to-play üzleti modellel operál, a fejlesztők ígéretei szerint azonban csupán kozmetikai extrákat vásárolhatunk majd valódi pénzért - a csatákat csakis az ügyességünk és a csapatmunka dönti el.

9.
9.
JohnSpartan
#8: Szivesen vennék PC-t de nekem nem éri meg. Sok olyan game van ott amit szivesen végig nyomnék full grafikán, mint pl a Total War összes! Arra a warhammer Total War-ra is nyagyon kiváncsi lennék de azért nem fogok 1 asztalit venni 300 ért min. hogy azt végig toljam vagy pár játékkal jàtszak. Pedig de imádtam a Róma 1-et... 2 vel játszottam low garfikán de úgy szerintem semmi értelme.
8.
8.
#7: Tehát akkor lényegében azért veszel konzolt, mert olcsóbb és nem azért, mert PC-n tökölni kell, hogy játsszál. Ezt így ebben a formában természetesen el lehet fogadni és gondolom így is van, mert amúgy ha az ember nem tudja összerakni és installálni a gépet, akkor lehet kapni őket egyben is, ami ott indít bekapcs után, hogy add meg a Windows-nak, hogy mi legyen a neved és a jelszavad, aztán megy is. Ez a "tönkremennek az alkatrészek" viszont alapvetően szinte kizárólag a konzolokra érvényes és a tavalyi PS5-ök kontrollerei már most jobban taccson vannak, mint bármi hardver. De minden esetre nem meggyőzni akartalak, hogy vegyél PC-t, hiszen az eredeti kommentedből is látszott, hogy nem az a fajta vagy. Viszont tönkre nem megy és tökölni sem kell vele, csak ennyi.
7.
7.
JohnSpartan
#5: Igen is azért veszek "KONZOLT" mert sokkal kevesebb vele a gond és ár arányban fossá veri a gamer pc-ket. Nem kell szórakozni vele hogy most milyen vga kártya, memoria, táp, hűtés, stb... van benne, hanem egy kész konstrukció amit "elindítasz" és megy! Nem beszélve arról hogy egy PC-t min 2-3 évente frissíteni kell, elavulnak vagy tönkre mennek az alkatrészek, és ha cserélni is kell kopatibilis e, jah és persze tudsz e normális áron találni alkatrészt a nyerészkedő felvásárók mellett...

1 PS4-et most már 80 környékén tudok venni míg a PC-be 1 lakatrész is kerülhet 2x annyiba... 5. éve van meg a PS4-em és szerencsére semmi baj, de ha lesz is veszek egy újat és kész. PS5-t meg majd jövőre, ha addig kihuzza a PS4 akkor meg extrán jól jártam mert egy full generációt azzal toltam végig.
6.
6.
tyber16
Ó anyám annyira jó lenne ha kapna single playert is a játék! Egy 5-6 órás kampány aztán külön játékmódokkal hogy mehetnél a gép ellen vagy multiba más játékosokkal mások ellen. Remélem sikeres lesz és kap ilyen bővítést vagy ha 2. részt az már tartalmazni fogja ezeket. A fél karom odaadnám érte :D
5.
5.
#4: Az az igazság, hogy már a PS4 és Xbox One is tud egér+bill irányítást, csak éppen játéka válogatja, hogy melyiket támogatják meg vele. Mint régen, amikor az adott játék, pl Mass Effect eleve egy Xbox360-ra való játék volt, kontrollerre fejlesztve a legelejétől, de a mai napig nem kapott a PC verzió semmiféle (official) támogatást hozzá. Lehetne konzolra is stratégia, jól is futna, de szerintem a helyes út nem az lenne, hogy kontrolleres irányítást okoznak bele, hanem kikötik, hogy tessék, itt a Total War konzolra, gépkövetelmény pedig: 1 gép, 1 bill, 1 egér, máskülönben meg kiírja pirossal, hogy error. Na de vajon hányan várnak konzolra 4X játékokat meg menü szimulátorokat és hányan lennének azok, akik lerongyolnak egy billért a bótba? Nem annyira mainstream ágazat ott a stratégia, de az egyszerűbbekkel, mint C&C tudtam játszani régen PS-en, meg vannak olyasmi stratégiák konzolra, amik direkt kontrollerre lettek tervezve. Színesek is, szagosak is, jók is, de a stratégia az nem ilyen.

Amúgy meg azt mondom, hogy nem értem, hogy milyen indok egy konzol mellett, hogy nem kell tökölni vele, hogy játszani lehessen. Nekem van egy PC-m és egy régi konzolom is. Ha a konzolon akarok játszani, akkor ahhoz külön be kell kapcsolni a TV-t is, míg a PC-n totál futurisztikus automatikus pszichoszomatikus módon pont jókor bekapcsol a monitor magától. Utána mindkettőnél rá kell nyomni arra a kis képre, ami a játékot jelképezi és akkor elindul és először betűk lesznek, utána menü és utána játék. Most már a konzolok is patchelnek + installálnak és úgy szedi hozzá az ember a játékokat, nem pedig beletáplálja a CD-t. Tehát az automata monitor miatt a PC nyert. Szerintem, ha kifejezetten tetszik, ahogy PC-n mennek a dolgok és tipikusan olyan játékokat szeretnél játszani, amikből nagy és jó választék van rajta, akkor nyugodtan vehetsz egy gépet is. Mert amiről te beszélsz, hogy "megveszem, elindítom azt megy" az a PS1-PS2 korszakban volt igaz, hogy megveszed a gépet, bedugod a konnektorba, belebaszod a CD-t és megy a NFS, meg a Toshinden 2. De az óta már más a szitu.
4.
4.
JohnSpartan
#2: Akinek nem inge, ne vegye magára. Konzolom van és azért veszek inkább konzolt mert nem kell tökölni hogy játszhassak. Megveszem, elindítom azt megy. Ennyi. Az hogy jön 1-2 húzócím (exkluziv) semmit nem jelent, az viszont hogy konzolra alig vagy nem is található jó stratégia szerintem nem fair. Tény hogy nehezebb àtportolni de rengeteg olyan cím lenne ami megjelenhetne de nem fog soha... ellentétben PC-re pàr év elteltével az exkluzivok is megjelennek.
3.
3.
Ooorky
#2: Szerintem is így van.
2.
2.
hedzsooo
#1: En PC-s vagyok de nem nyavajogtam sohasem, szoval nem tudom kikrol irhattal. :-)))

Szerintem az a gond hogy a konzol jatekosok java bebeszeli mindig maganak hogy azert jobb a konzol, mert PC-hez viszonyitva arra csak nehany cim jon ki evente de azok aztan sokkal jobbak mint amik PC-re erkeznek... :-)))
1.
1.
JohnSpartan
Ez baromi jónak néz ki első látásra! De elmennek a picsába hogy megint csak PC... A PC-sek már minden konzolos játékkal tudnak játszani lassan, a cross play is már mindehol ott van, de hogy ez vissza fele nem működik az már vicces... aztán meg nyavajognak mert 4-5 konzol exkluziv game megjelenik 6 év alatt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...