Century: Age of Ashes PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Multiplayer sárkánycsatákat ígér a Century.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!

Napokon belül PlayStationön is szárnyra kap a Century: Age of Ashes

A sárkánylovaglós akciójáték PS4-es és PS5-ös változata sokat késett, de nem lett elfelejtve. A jövő héten ezekre a platformokra is megérkezik a Century: Age of Ashes.

A playstationösöknek még várniuk kell a Century: Age of Ashesre

A Century: Age of Ashes mögött álló Playwing nemrég nagy tervekkel jelentkezett: három új platformra is eljuttatja a játékot, miközben beindítja az első rendes szezont is. A feladatok azonban túl soknak bizonyultak.

Újabb platformokra tart a Century: Age of Ashes

PC-n és Xbox Series-konzolokon már meglovagolhattuk a sárkányokat, hamarosan azonban Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is befut a Century: Age of Ashes.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hétfő reggel van, mi pedig szokás szerint szállítjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összefoglaló listánkat. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő napokban!

Xbox Seriesre tart a Century: Age of Ashes

A Century: Age of Ashes sárkányháton vívott dogfightjait hamarosan már nem csak a PC-sek élvezhetik. A konzolos kiadások azonban nem jelennek meg mind egyszerre, ezek sorában az Xbox Series X/S-re szánt változat az első.

Century: Age of Ashes teszt

A Century: Age of Ashes multiplayer dogfightokat ígér, amiket sárkányok hátán vívhatunk meg. A játékélmény a helyén van, a free-to-play modell működik, de sokkal több tartalmat is elbírna annál a játék, mint ami jelenleg benne van.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

Mozgásban a Century: Age of Ashes sárkánycsatái

A TGA 2020 online színpadán mutatkozott be a Century: Age of Ashes, a teljes játék megjelenésének közeledtével pedig most ismét beleleshetünk a multiplayeres sárkánycsatákba.