Látványos előzetesen az Odin: Valhalla Rising

  • Írta: szlav
  • 2021. március 10.
  • Videó
Link másolása
Sosem voltak még ilyen divatosak a játékvilágban a vikingek - még egy koreai MMORPG is készül a skandináv mitológia alapján. Csekkoljátok le az Odin: Valhalla Rising in-engine előzetesét!

A koreai Lionheart Studio MMORPG-je, az Odin: Valhalla Rising a körítését tekintve nem mindennapi darab, hiszen a zsáneren belül ritkán akad olyan játék, amely az északi mondavilág elemeit venné alapul. A skandináv istenek, démonok és persze a halandó emberek harca azonban közeleg, ennek egyik első hírnöke pedig az az előzetes, amelyet a játékot hajtó Unreal Engine 4-ben dobott össze a csapat. Látványos anyagról van szó!

Mivel az Odin: Valhalla Rising elsősorban az ázsiai piacot vette célba, viszonylag kevés részletet tudhatunk róla - egyelőre abban sem lehetünk biztosak, hogy várható-e hivatalos megjelenés nyugaton a későbbiekben. Koreában várhatóan nyáron, Tajvanon pedig az év végén debütál a játék, így a hivatalos angol nyelvű weboldalára ellátogatva már némi gameplay-felvétellel is találkozhatunk - ugye nem fogtok meglepődni azon, hogy a játékmenet nem sokban hasonlít a fent látottakhoz?

3.
3.
markoci555
első videó felturbózta az érdeklődést, aztán a másodikban ltszik, hogy a tipikus kihalt mmorpg cucc lesz
2.
2.
hedzsooo
1.
1.
Cole
Na jó ez felejtős is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...