Ingyen bezsebelhető a Metro 2033

  • Írta: szlav
  • 2021. március 12.
  • Akció
Link másolása
Jókora leárazást tart a Steamen a 4A Games csapata, melynek keretei közt most ingyenesen beszerezhetjük a Metro-széria első részét. Ha eddig még nem fedeztétek fel Moszkva földalatti alagutait, akkor itt a tökéletes alkalom.

Dmitry Glukhovsky posztapokaliptikus története nem csak a könyvmolyok közt, de a videojátékrajongók köreiben is nagy népszerűségre lelt, így ha még nem volt dolgotok a Metro-szériával, akkor itt a lehetőség, hogy behozzátok a lemaradást! A játékszériát fejlesztő 4A Games jókora leárazással kínálja Steamen az egész sorozatot, Artyom legelső kalandját, a tizenegyedik születésnapját ünneplő Metro 2033-at pedig teljesen ingyen ajándékozzák. Az akció március 15-ig él.

Érdemes megemlíteni persze, hogy az ingyenes akció a játék alapváltozatára, vagyis nem a kiszépített és némileg kibővített Redux-verzióra érvényes. Ha inkább erre, a Last Light engine-jén felturbózott változatra pályáztok, akkor a 80 százalékos leárazás után 4 eurót kell leszurkolnotok érte, ami valljuk be, szintén nem óriási összeg. Ugyanilyen áron szerezhetitek be egyébként a Last Light Reduxot is, míg a Metro Exodus 13,59 euróba fáj az akciózás alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...