Ötmillió túlélőnél jár a Surviving Mars

  • Írta: gorien
  • 2021. március 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Paradox Interactive számai szerint a Haemimont Games kolóniaépítős játékának töretlen a népszerűsége: már ötmilliónál is több játékossal büszkélkedhet. Ennek örömére folytatják a Surviving Mars fejlesztését, igaz, egy másik csapattal.

Három év telt el már a Surviving Mars megjelenése óta, a Paradox Interactive pedig örömmel közölte, hogy már több mint ötmillió játékos veselkedett neki a vörös bolygó kihívásainak. Azoknak sem kell szomorkodnia, akik új tartalomra vágynak, a svéd kiadó ugyanis folytatja a játék fejlesztését, amivel a veterán játékfejlesztőkből álló Abstractiont bízta meg.

Azt ugyan még nem tudjuk, hogy 2021 folyamán pontosan miféle új tartalmakat várhatunk, de tegnap máris kaptunk két újdonságot. Az egyik a mindenki számára ingyenes Tourism Update, ami régóta várt turizmusopciókkal bővíti a játékot, a másik pedig az 5 dollárért beszerezhető In-Dome Buildings Pack, ami vadonatúj dómépületekhez ad hozzáférést.

Ha csatlakoznál az ötmillió túlélőhöz, az Epic Games Store-nak köszönhetően csütörtökig ingyenesen megteheted – éppenséggel ugyanis a Surviving Mars az áruház aktuális ajándéka. A Paradox játéka PC mellett Xbox One-on és PlayStation 4-en is játszható.

2.
2.
crytek
Steamen most ingyenes az alap game

https://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/
1.
1.
crytek
Most ingyen van a Deluxe verzió a Humble oldalán

https://www.humblebundle.com/store/surviving-mars-deluxe-edition-free-game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...