Next-genesedett a The Outer Worlds

  • Írta: szlav
  • 2021. március 16.
  • Letöltés
Link másolása
Miközben már csak egyet kell aludnunk a The Outer Worlds utolsó DLC-jének megjelenéséig, érdemes ránéznünk konzolon az alapjátékra is. Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön már 60 fps-sel süvít az Obsidian szerepjátéka.

Nagyszerű hetük van a The Outer Worlds rajongóinak. Egyik oldalról a holnap érkező utolsó kiegészítőcsomagra, a Murder of Eridanosra érdemes odafigyelnünk, a másik irányból pedig a teljesítményjavulást hozó 1.0.7-es frissítés futott be. Habár a DLC-nek megágyazó update nem említett különösebb extrákat, az Xbox Series X és a PlayStation 5 játékosai nagy örömmel konstatálhatták, hogy a konzoljukon mostantól 60 fps-sel süvít az anyag - ez sajnos az Xbox Series S-re nem vonatkozik. 

Ha tehát jól sikerül az utolsó sztorikiegészítő is, akkor keserédes mosollyal búcsúzhatunk majd el az Obsidian legutóbbi remekművétől. Kifejezetten jó húzás egyébként, hogy a fejlesztőcsapat még most, a játék életciklusának vége felé közeledve sem feledkezett meg az újgenerációs frissítésről, hiszen jól emlékszünk még arra, amikor a Microsoft a Series-konzolok leleplezése környékén a The Outer Worldsszel demózta az új hardverek erejét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...