Sztorielőzetesen a Returnal

  • Írta: gorien
  • 2021. március 17.
  • Videó
Link másolása
Selene, a mélyűri felderítő a felettesei parancsát megtagadva az Atroposra megy az úgynevezett Fehér Árnyék jeladást követve. Hamar mindentől elszakadva találja magát, fegyver nélkül, és ez elképzelhetetlen megpróbáltatásainak csak a kezdete.

Ha a Housemarque eredeti tervei megvalósultak volna, holnapután már játszhatnánk a Returnallal, ám a megjelenés végül áprilisra módosult. Ez legalább időt ad a csapatnak, hogy újabb és újabb látnivalókat hozzanak nekünk: legutóbb a State of Playen láthattuk a játékot, előtte pedig a roguelike-élményért felelős, folyton változó bolygót ismerhettük meg jobban. A legújabb videóban maga a cselekmény kapja a főszerepet.

A videót kísérő blogposztban a stúdió narratívadizájnere, Greg Louden négy, az előzetesben felmerülő rejtélyre is kitér. Bemutatja nekünk a játék főhősét, Selene-t, aki a kapott parancs ellenére Atroposra utazik, ami különböző izgalmas, veszélyekkel teli régiókból áll, és sosem mutatja kétszer ugyanazon arcát.

A Returnalban nem csak a magunk bukásaiból tanulhatunk. A játék során más játékosok holttestébe is belefuthatunk, és végignézve a halálukat dönthetünk: vagy kifosztjuk őket hasznos holmik reményében, vagy bosszút állunk értük. Az egyébként külső nézetes játéknak van egy belsőnézetes szegmense is, ahol az Atroposon felbukkanó házban kutathatjuk a főszereplő múltját.

A Returnal április 30-án jelenik meg PlayStation 5-ön.

2.
2.
Matt8888
#1: +1
Túltolt "Interstellar"-nak tűink
1.
1.
Viktor_The_Best
Hat remeljuk jo lesz, de ketlem....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...