Returnal PS5

Roguelike-elemekkel megspékelt akciójáték PS5-re a Resogun fejlesztőitől.

A Returnal PC-s verziója nem muzsikált jól az első hétvégén

A Steam statisztikái szerint a Returnal a Sony egyik leggyengébb PC-s megjelenése.

Returnal teszt (PC)

Közel két év várakozás utána végre a PC-s játékosok is belevághatnak Selene Vassos véget nem érő kálváriájába, a túléléshez ezúttal azonban nem elég a skill, egy bika gépre is szükségünk lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Februárban érkezik PC-re a Returnal

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Returnal PC-s átirata. Azt is megtudtuk, hogy milyen technikai extrákkal és milyen gépigénnyel érkezik a Housemarque játéka.

10 millióan játszottak egyidejűleg a Steamen

A hétvégén egyszerre egy Magyarországnyi játékos nyüstölte a Steam kínálatában elérhető játékokat. Ez új rekord a platform történetében, és az idei megjelenéseket nézve pedig, ez a szám csak emelkedhet.

Returnal - ilyen gép kell majd a PC-s változathoz

A múlt héten végre hivatalosan is megerősítették, hogy számítógépeken is tiszteletét teszi a Returnal. Nem sokkal később a gépigényre is fény derült.

TGA 2022: Bejelentették a Returnal PC-s verzióját

A rengeteg pletykát és szivárgást követően a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy PC-re is megjelenik a Returnal.

Újabb utalás a Returnal PC-s portjára

Ezúttal egy fejlesztői videóból kaptunk félreértelmezhetetlen jeleket arra, hogy bizony a Sony tavalyi PlayStation 5-ös sikerjátéka PC-re tart.

Keményen szivárog a PC-s Returnal és Sackboy

Sorra igazolódnak be az NVIDIA tavalyi nagy szivárgásai. Habár a Sony bejelentésére még várunk, a most kikerült képek láttán szinte biztosra vehetjük, hogy PC-re is eltalál a Returnal és a Sackboy: A Big Adventure.