Genesis Noir - nyomozás téren és időn át

  • Írta: gorien
  • 2021. március 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Amikor a kozmikus lények között szerelmi háromszög kibogozhatatlanná válik, egy lövés vet neki véget – ezt mi úgy ismerjük, hogy ősrobbanás. Időn és téren átívelő detektívkaland veszi kezdetét a szerelmünk megmentéséért.

A Genesis Noirt, ami 2018-ban tudhatott le egy sikeres Kickstarter-kampányt, a tavalyi Guerrilla Collective-on láthattuk mozgásban, és ha más nem, az biztos szemet szúr, hogy látványra nem hétköznapi alkotás. A Feral Cat Den jazz dallamoktól fűtött point & click játékában az egész teremtést vesszük a nyakunkba: a szerelmünk, Miss Mass életének megmentéséért a téridő minden zegzugát be kell járnunk.

Ahogy a halálosnak szánt pisztolylövés eldördül, időzsebből időzsebbe utazunk, hogy megoldjuk valahogy a helyzetet, és ezzel együtt számtalan rafinált fejtörőt is. Kertészkedünk majd, zenét improvizálunk, életet teremtünk vagy épp civilizációkat pusztítunk el – de ezek a pillanatok vajon mit számítanak az univerzum végtelensége mellett?

A Genesis Noir március 26-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, és egyből elérhető lesz az Xbox Game Passben is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...