Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

  • Írta: szlav
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Számtalan érdekes játékot, köztük rengeteg független fejlesztésű alkotást láthattunk a Guerrilla Collective június 13-i műsorán. Néhány címmel külön is foglalkoztunk, így közzétettük már a System Shock legújabb trailerét, beszéltünk a Baldur's Gate III újdonságairól, valamint bemutattuk a Lake és a No Place for Bravery előzeteseit is, most azonban egy jókora csokorban összeszedtük azt a maradék rengeteg játékot, amelyeket még megismerhettünk a közvetítés folyamán.

A Juggler's Tale (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Abby története egyből megragadta a fantáziánkat - az aprócska marionett elhagyja szokásos életét, hogy felfedezze a világot, az azonban telis-tele veszélyekkel.

Almighty: Kill Your Gods (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Ebben a pörgős akció-RPG- és TPS-elemeket vegyítő játékban az lesz a feladatunk, hogy leszámoljunk a kegyetlen isteneinkkel, hogy azok hamvaiból újjáépíthessük az otthonunkat. Egyedül vagy akár négyen is nekifoghatunk a mészárlásnak.

Boyfriend Dungeon (PC, Nintendo Switch)

Dungeon crawler és... randiszimulátor? A Boyfriend Dungeon fegyverei szexi pasikká és csajokká változnak két harc között.

Cardaclysm (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS, Android)

Az apokalipszis négy lovasával szállhatunk szembe ebben az aRPG-deckbuilder hibridben.

Colt Canyon (PC, Xbox One, Nintendo Switch)

A Colt Canyon egytónusú látványvilága és pixelgrafikája sem rejti el a vadnyugati cowboyélet izgalmait. Pörgős pisztolyharcok várnak ránk ebben a markáns stílusú roguelike-ban. Megjelenés június 16-án.

Disco Elysium (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Nem új bejelentésről van szó, csupán arról, hogy mától az Epic Games Store-on is megvásárolhatjuk a Disco Elysiumot. A tavalyi év (és talán az egész évtized) legérdekesebb szerepjátékáról van szó, úgyhogy mindenképp érdemes vele próbát tenni!

Doors of Insanity (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Zakkant poénok ide vagy oda, a Slay the Spire-re emlékeztet ez a rajzfilmszerű látványvilággal büszkélkedő deckbuilder.

DUSK (PC, Nintendo Switch)

A klasszikus lövöldék előtt tisztelgő DUSK a PC-s megjelenést követően Nintendo Switchen is tiszteletét teszi október 31-én.

Dwarf Fortress (PC)

Steamre költözik a legendás bányaépítő/törpeszimulátor legfrissebb változata.

EXO ONE (PC)

Időn és téren átívelő utazásra hív az Exbleative játéka. A gravitációt (és annak hiányát) kihasználva irányíthatjuk az alakváltó járművünket.

Fights in Tight Spaces (PC)

Első kacsintásra a Superhot unokaöccsének tűnhet, de a Fights in Tight Spaces valójában egy körökre osztott taktikai játék, ahol egy pakli kártya szimbolizálja a mozdulatainkat.

Genesis Noir (PC, Xbox One)

A Feral Cat Den kozmikus kalandja még 2018-ban vitt végig egy sikeres Kickstarter-kampányt, idén ősszel pedig a megjelenésre is sor kerül.

Gestalt: Steam & Cinder (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Egy talpraesett pisztolyhősnőt, Aletheiát irányíthatjuk a Gestalt: Steam & Cinderben. A játék gyönyörű, 16-bites klasszikusokra emlékeztető pixelgrafikás látványvilága, valamint a pörgős, kétdimenziós harc és platforming mind magáért beszélnek.

GONNER 2 (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Folytatást kap a GONNER, az Art in Heart 2016-os platformerlövöldéje, a második rész pszichedelikus látványvilágát pedig még most is csak fejtegetni próbáljuk.

Haven (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Ez a független fejlesztésű, 3D-s JRPG komoly hangsúlyt fektet a karakterek közti kapcsolatra, hiszen rengeteget merít a japán randiszimulátorokból is.

Just Die Already (PC)

A Just Die Already trailere egy az egyben lemásolta a Death Stranding bemutatóját, cenzúrázott fenekű öregemberestül együtt... vagy azt a részt csak utólag képzelték oda? Ne kérdezzétek, mi sem tudjuk, hogy kinek hiányzott ez a nyuggersandbox.

Liberated (PC, Nintendo Switch)

A show egyik legjellegzetesebb előzetese a Liberatedé volt. Már csak a sötét, képregényszerű látványvilága miatt is érdemes lehet kipróbálni a játékot, erre pedig nem is kell sokat várnunk: júliusban PC-n is premier!

Night Call (PC, Xbox One, Nintendo Switch)

A mai bejelentés apropója az, hogy a tavaly PC-re megjelent játék június 24-én Xbox One-ra és Nintendo Switchre is ellátogat.

Outbuddies DX (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Lovecrafti lények, trükkös platformerszekciók és kemény bossharcok várnak ránk. A legjobb hír az, hogy már ma lecsaphatunk rá PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

Rigid Force Redux (Xbox One, Nintendo Switch)

Klasszikus űrhajós bullet hell egy neonárban úszó világban. Már bele is vághatunk a lövöldözésbe.

Roki (PC, Nintendo Switch)

Egy szívmelengető történet a bátorságról, barátságról, rejtélyekről és ősi szörnyetegekről. Tove kalandja egybemossa a skandináv mondavilágot a főszereplő személyes történetével.

ScourgeBringer (PC, Nintendo Switch)

A február óta Early Access-státuszban lévő roguelite platformer Nintendo Switchre is ellátogat 2020-ban.

Slay the Spire (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS)

Egy játék, amit nem kell bemutatni a deckbuilderek kedvelőinek. A PC-s és konzolos turné után a Slay the Spire mától 10 dolláros áron iOS-es készülékeken is elérhető, az androidos port pedig jelenleg is fejlesztés alatt áll.

Swimsanity! (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Akár négyesben is játszható vízalatti lövölde power-upokkal, lézerfegyverekkel és gigantikus mélytengeri szörnyetegekkel.

Ultrakill (PC)

A DOOM és a Quake receptkönyvéből szakított ki néhány fejezetet ez az iszonyatosan pörgős, retrógrafikás lövölde.

Uragun (PC)

Ki, én? A Uragunban... egy két lábon járó fegyver vagy, aki százaira lövi a csapatostul érkező ellenfeleit.

Urban Trial Tricky (Nintendo Switch)

Az Urban Trial-széria fejlesztői kizárólag Nintendo Switchre hozzák el a legújabb oldalnézetes motorbűvész-játékukat.

Valheim (PC)

Egy túlélőjáték, ahol nem csak a természet viszontagságai, de a fosztogatók és a förtelmes lények is az életünkre törnek. Mindezt megspékeljük a skandináv mitológia elemeivel, és máris megkaptuk a Valheim receptjét.

West of Dead (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Újra megmutatta magát a West of Dead, az utánozhatatlan stílusú izometrikus lövölde, ahol egy lángoló koponyájú pisztolyhős képében számolhatunk le a banditákkal és a nyugat legendás lényeivel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...