Dátumot kapott a Disco Elysium: The Final Cut

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Eddig is tudtuk, hogy valamikor márciusban érkezik a Disco Elysium: The Final Cut, nemrég azonban pontos megjelenési dátumot kapott a szerepjáték. Már két hetet sem kell várnunk, hogy lecsaphassunk a bővített kiadásra.

Az elmúlt évek egyik legjobb szerepjátéka volt a Disco Elysium, és ezért külön örvendetes, hogy az indie játék hamarosan megkapja a bővített kiadását, ami az új konzolokon 4K/60 fps-t ígér. A jelenlegi tulajok ingyen frissíthetik az alapjátékot a The Final Cut-verzióra.

Ennél is jelentősebb újítás azonban, hogy immáron teljes szinkronnal lesz élvezhető a szövegekben bővelkedő RPG, illetve új küldetések is helyet kaptak a bővített kiadásban.

A Disco Elysium: The Final Cutra már nem is kell olyan sokat várnunk: március 30-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Google Stadiára a játék. Az Xbox- és Nintendo Switch-tulajoknak viszont egy kicsit tovább kell koplalniuk, ugyanis az ő platformjaikra majd valamikor a nyár folyamán látogat el a noir kaland.

3.
3.
Stig
#2: Na beszereztem, és bátran állítom hogy az ég adta világon semmit sem számít a 60 fps ebben a játékban ;) cserébe az angol viszont nagyon kell.
2.
2.
shatterhand
60fps annyira sokat számít? Nekem a drarabos broken sworddal sincs bajom. Passzol is a rajzfilmes hangulathoz.
1.
1.
Stig
Na végre! Erre már régóta vártam :) remélem lesz lemez változata is, nemcsak digitális.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...