Friss tartalmakkal bővül a Destruction AllStars

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 18.
  • Letöltés
Link másolása
A játékban szereplő autókkal ellentétben nem robbant szét a kontenttől a Destruction AllStars, viszont ez hamarosan megváltozik - jelentette be a Lucid Games. Battle passt, szezonokat és még egy új karaktert is kapunk a jövőben.

A nemrég megjelent Destruction AllStars egyik legnagyobb problémája, hogy a játékon belüli tartalmak igencsak soványra sikerültek, amivel, úgy látszik, a fejlesztők is tisztában vannak, ugyanis nemrég bejelentették, hogy hamarosan új lehetőségekkel bővítik a PlayStation 5-exkluzív roncsderbit.

A Destruction AllStars a más játékoknál már jól bevált szezonális tagolást alkalmazza majd, aminek az első felvonásában érkezik is egy új játékmód, ami a Blitz névre hallgat. Ebben a módban 3v3v3v3 felállásban feszülhetnek majd egymásnak a sofőrök. A Lucid Games szerint ez egyben az első lépést is jelenti a ranked mód irányába.

Szintén magával hozza az első szezon a Battle Passt, aminek lesz egy ingyenes, illetve egy prémium ágazata is. A bérlet segítségével exkluzív kozmetikai cuccokkal bővíthetjük majd a repertoárunkat. Végezetül pedig egy új karakterrel is gazdagodik majd a versenyjáték, azonban az új versenyzőről való tudnivalókat egyelőre még nem részletezték a készítők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...