Destruction AllStars PS5

A PlayStation 5 egyik első exkluzív játéka.

Free-to-play modellre válthat a Destruction AllStars?

A Destruction AllStars egyelőre nem a Sony legnagyobb sikertörténete, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy a kiadó és a fejlesztő Lucid Games hamarosan mindenki számára ingyenesen játszhatóvá teszik majd a játékot.

A Lucid Games fejlesztheti az új Twisted Metalt

Lapértesülések szerint a Sony a Destruction AllStarst is jegyző Lucid Gamesre bízta a korábban már pletykált, új Twisted Metal fejlesztését, amely egy free-to-play játék lesz. Az biztos, hogy van miből tanulniuk a srácoknak!

Destruction AllStars - jönnek az online botok

Hiába igyekszik a megjelenése óta folyamatosan bővíteni a Destruction AllStarst a Lucid Games, a PS5-exkluzív roncsderbi játékosbázisa továbbra is meglehetősen szegényes, amin a jövőben botokkal szeretne változtatni a fejlesztőcsapat.

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

Destruction AllStars - traileren az első szezon

Május 5-én rajtol el a Destruction AllStars első szezonja, ami friss újdonságokkal tölti majd fel a kicsit vérszegényre sikerült alapjátékot. És hogy pontosan milyen extra tartalmakra számíthatunk? Nos, erről kaptunk most egy rövid összefoglalót.

Friss tartalmakkal bővül a Destruction AllStars

A játékban szereplő autókkal ellentétben nem robbant szét a kontenttől a Destruction AllStars, viszont ez hamarosan megváltozik - jelentette be a Lucid Games. Battle passt, szezonokat és még egy új karaktert is kapunk a jövőben.

Destruction AllStars teszt

PS5-exkluzív roncsderbi-parkour játékkal jelentkezett a Lucid Games, amire a PlayStation Plus-előfizetők több hónapon át ingyen lecsaphatnak. A végeredményt látva az utóbbi kezdeményezés igazán bölcs döntésnek bizonyult a Sony részéről.

Launch traileren a Destruction AllStars

Kössétek be a biztonsági övet, hiszen megjelent a Lucid Games és a SIE bombasztikus roncsderbis játéka, a Destruction AllStars! Természetesen nem maradhat el a premiert ünneplő launch trailer sem.

Mélyebben a Destruction AllStarsról

A PlayStation 5 hamarosan érkező, nyaktörő sebességű arénajátékáról, a Destruction AllStarsról tudhattuk meg a leglényegesebbeket a tegnapi State of Play-bemutatónak köszönhetően.

Íme, a PlayStation Plus februári kínálata

A januári kínálat után sem húzza be a kéziféket a Sony, és ismét három játékkal bővíti a PS5-tulajok PS Plus-előfizetés mellé járó játékainak listáját - méghozzá nem is akármilyen címekkel!