Megmutatta magát a Necromunda: Hired Gun

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a Warhammer 40.000-univerzumnak és a DOOM-játékoknak volt egy szerelmi afférja, ugyanis az ebből született gyermek, a Necromunda: Hired Gun, ha akarná, sem tudná letagadni az örökölt géneket.

Tegnap lerántotta a leplet a Focus Home Interactive és a StreumOn Studio a következő játékáról, a Necromunda: Hired Gunról, amit úgy lehetne röviden összegezni, mint egy Warhammer 40.000-be oltott DOOM. A brutális tempót diktáló FPS június 1-jén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A Necromunda: Hired Gunban egy fejvadászt alakítunk majd, aki augmentációinak hála elképesztően mobilis, így akár a falon futás, a dupla ugrás, de még a grappling hookkal való közlekedés sem okoz számára problémát.

Küldetéseink során segítségünkre lesz még hű társunk is, a félig kutya, félig robot háziállatunk, aki - amellett, hogy szintén feltuningolható majd egyedi kütyükkel - némi jutalomfalatért cserébe bármelyik célpontunk torkát örömmel átharapja.

4.
4.
wolfwarrior
pls be gud, pls be gud, pls be gud....
3.
3.
shatterhand
Necromundat jól elővették. 1 éven belül kettő is készül.
1.
1.
crytek
Mindig megkönnyezem, ha valami Warhammer és nem ótvar körökre osztott. Várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...