Necromunda: Hired Gun PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Brutális FPS a Warhammer 40 000-univerzumában.
Típus:

Launch traileren a Necromunda: Hired Gun

Eljött az idő, hogy elmerüljünk abban a nyakig érő mocsokban és erőszakban, amit a legtöbben csak Necromunda kaptárvilágának neveznek. A lelkifurdalástól mentes golyószórást egy utolsó pörgős előzetes vezeti fel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú játékmegjelenési listával indul a június, a kiadók és fejlesztőcégek alaposan megnyomják a nyár elejét. Nagyobb címeket és izgalmas indie projekteket egyaránt találni a felhozatalban.

Így kezdődik a Necromunda: Hired Gun

A negyvenegyedik millennium sötétségében szüntelenül dolgozó kaptárvárosok táplálják az emberiség háborús gépezetét. A Necromunda: Hired Gun egy elképesztően látványos intróval mutatja be ezt a reményvesztett univerzumot.

Necromunda: Hired Gun - az ember legjobb barátja

Remélhetőleg nem unjátok még a hamarosan megjelenő Necromunda: Hired Gunból érkező előzeteseket, mivel most is kaptunk egy friss videóanyagot, amiben ismét az űrfejvadász legjobb barátja, a Cyber-Mastiff kapta a főszerepet.

Előzetesek a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről

A Focus Home Interactive az elmúlt hetekben lelkesen töltögette fel az internetre a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről és egyéb gyilkolóeszközeiről készült trailereket, amiket mi most egy szép nagy csokorba gyűjtöttünk össze.

Áttekintő előzetesen a Necromunda: Hired Gun

Necromunda veszélyes hely, egy kis segítség sosem árt egy ott dolgozó fejvadásznak. Így gondolta a Streum On Studio is, ezért egy áttekintő előzetesben most elmond minden lényegeset, amit tudnunk kell pörgős akciójátékáról.

Necromunda: Hired Gun - ismerd meg Necromundát

Necromunda a leghírhedtebb kaptárvárosok egyike, ahol a bűn és az erőszak a hétköznapok része. A Necromunda: Hired Gun új előzetesében jobban megismerhetjük ezt a kegyetlen környéket.

A Focus Home-nál kötött ki a Streum On Studio

Két közös projekt után úgy döntött a Focus Home Interactive, hogy bekebelezi a Streum On Studiót, emellett bejelentette, hogy más csapatokkal is tárgyal az esetleges felvásárlásukról.

Necromunda: Hired Gun - akcióban az autopistol

Egy rövid kis teaser trailerrel jelentkezett nemrég a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó FPS, a Necromunda: Hired Gun, amiben a főszerepet ezúttal hősünk egyik brutális lőfegyvere, az autopistol kapta.

Megmutatta magát a Necromunda: Hired Gun

Nagyon úgy tűnik, hogy a Warhammer 40.000-univerzumnak és a DOOM-játékoknak volt egy szerelmi afférja, ugyanis az ebből született gyermek, a Necromunda: Hired Gun, ha akarná, sem tudná letagadni az örökölt géneket.