Switchre úszik a Maneater

  • Írta: szlav
  • 2021. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo Switch tulajdonosai sem ússzák meg szárazon a mutáns tengeri ragadozók vérengzését. A cápaszimulátor már tiszteletet tette a nagyobb platformokon, májusban pedig a hibridkonzolra is ellátogat.

A Tripwire Interactive nyíltvilágú cápás szerepjátékát semmiképp sem nevezhetjük mindennapi darabnak, hiszen az egész program lényege az, hogy a tenger lényeit (és a strandolókat) habzsolva apró bébicápából felnőve óriási mutáns szörnyeteggé váljunk. Ezt a bizarr koncepciót már PC-n, illetve Xbox- és PlayStation-konzolokon már átélhettük - miért épp a switchesek maradnának ki a buliból?

A Deep Silver és a Tripwire bejelentette, hogy egy évvel az eredeti premier után, május 25-én a Nintendo konzoljára is befut az agyament játék, úgyhogy akár már készíthetjük is az úszósapkát. Néhány hónapja egyébként hallhattunk híreket arról, hogy a fejlesztők egy nagyobb DLC-csomaggal kívánják kibővíteni a címet: a kiegészítőről nem érkezett frissebb hír, de az időzítés remek lenne, ha a Switch-premierrel együtt érkezne a csomag - reménykedjünk, hogy így lesz!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...