Maneater PC

Indie cápa-szimulátor!
Típus:

TGA 2019: Dátumot kapott a Maneater

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Maneater, amely a látszat ellenére nem egy egyszerű cápaszimulátor lesz, elvégre a fejlesztők egy komplett szerepjátékot húztak rá a témára.

Ismét betekinthetünk a Maneater kulisszái mögé

Megkapta a második fejlesztői videónaplóját a Killing Floor 2 fejlesztőinek hamarosan érkező cápás játéka. Ezúttal a meglehetősen változatosnak ígérkező környezet és a dokumentarista stílusú sztori kapta a főszerepet.

GC 2019: Fejlesztői bemutatón a Maneater

Fejlesztői kommentárral színezett játékmenet-kedvcsinálót kapott a Maneater, amiben egy cápa bőrébe bújva kell többek között ártatlan fürdőzőkre lecsapnunk. A játék Epic Games Store-exkluzív lesz.

Kulisszák mögötti betekintőn a Maneater

A Tripwire búvárvegzálós, csónakdöntögetős cápás játékának megérkezett az első fejlesztői videónaplója, melyből részletesebben megismerhetjük, hogy miként dolgozik a Killing Floor 2 csapata egy vízalatti világon.

E3 2019: Akció közben a Maneater

Még mindig nem tudjuk hova tenni a Maneatert, a Blindside Interactive és a Tripwire nyílt világú cápás játékát. Az E3-as előzetes után most láthatunk egy kis gameplayt is a semmiképp sem hétköznapi anyagból.

E3 2019: Maneater - támadnak a cápák

A tavalyi E3-as debütálás után ismét Los Angelesben bukkant fel a Tripwire Interactive új játéka, a Maneater, amiben egy cápát irányítva kell terrorizálnunk a pihenésre vágyó fürdőzőket, halászokat és a vízi állatvilágot.

E3 2018: Maneater - ilyen a cápák élete

Sok-sok elborult indie címet láthattunk idén is a PC Gaming Show keretei közt. Nem különb a Maneater sem, ahol egy vérszomjas cápát irányítva terrorizálhatjuk a vakációzókat.