Így fest a PS5-ön a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: gorien
  • 2021. március 21.
  • Videó
Link másolása
Néhány hete a Square Enix lerántotta a leplet a Final Fantasy VII Remake Intergrade-ről, ami a játék next-gen változatát jelöli. Most egy összehasonlító videón vehetjük szemügyre, mennyit változik a grafika.

A februári State of Playen mutatkozott be a Final Fantasy VII Remake Intergrade, azaz a remake újgenerációs konzolra célzott verziója – amire mindenki ingyen frissíthet is, aki megvásárolta PlayStation 4-en a játékot. A Square Enix már akkor is összeszedte, mire számíthatunk, most azonban egy összehasonlító videón meg is mutatják, pontosan mit ígér a PlayStation 5-ös változat.

A kidolgozottabb textúráknak és az újrahangolt világításnak hála még élőbb lesz a játék világa, a karakterek árnyékolásán is sokat javítottak, az atmoszféráért pedig új ködeffektek felelnek. Az életminőségi javítások között köszönthetjük a különböző optimalizációs módokat, a rövidebb töltési időket, de egy új nehézségi fokozattal és fotómóddal is kiegészül a játék. Az Intergrade ráadásul egy Yuffie-központú epizódot is tartalmaz.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade június 10-én jelenik meg PlayStation 5-ön.

4.
4.
nemfontos
#2: Egy időben szemeztem a box -al, de pont az ilyen kérdések miatt nem vettem. Számos kedvencem soha készült el boxra, vagy csak olyan jelentős késéssel, és kezdetekben még az sem volt biztos hogy jönnek oda... így nem nagyon van választása az embernek, azt a masinát kell venni, amin a nekem kellő tartalmak megjelennek.
3.
3.
nemfontos
Legalább a japánok még szép lányokat rajzolnak a játékokban, nem tramplikat mint az amcsik.. :) És persze normális, szórakoztató történeteket is írnak mellé.

Imádom ezt a játékot. Volt értelme újra elkészíteni. A harc rendszer kifejezetten szórakoztató, a játék pedig kellő kihívást nyújt. (a hell house egy kicsit fel is bosszantott, miután 10 százalék körüli életerővel ütött agyon... :)) A mellékküldetéseket mindet érdemes megcsinálni, és nem csak a jutalmak miatt...

A ps5 -ös változatot én személy szerint nem fogom újra játszani, pár textúráért biztosan nem, de a part2 -t már azon játszom majd, amire viszont jó eséllyel várhatunk még éveket akár. Már csak azért is, mert nem valószínű hogy az ffxvi -al akarnák egy időben kiadni. :(
2.
2.
crytek
Arra leszek kiváncsi boxra mikor jön.
1.
1.
DarkLord
Tifa lassan már kiléphetne a képernyőröl, na nem baj, majd ps6-on talán :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...