Tekken 7 - így bunyózik a lengyel miniszterelnök

  • Írta: szlav
  • 2021. március 22.
  • Letöltés
Link másolása
Lidia Sobieska, Lengyelország miniszterelnöke úgy hajtogatja össze Heihachit és Jin Kazamát, mintha nem lenne holnap. A legújabb DLC-vel érkező karakter egy látványos gameplay-bemutatóval készül a nagy fellépésre.

Holnap debütál a Tekken 7 negyedik szezonjának legújabb DLC-je, amelyben színre lép egy vadiúj karakter, Lidia Sobieska is. A hölgy nem mellesleg Lengyelország miniszterelnöke, de ez a fontos pozíció nem akadályozza meg őt abban, hogy egy ringbe lépjen a Tekken-univerzum legnagyobb harcosaival. A kiegészítőcsomag egy új helyszínt is hoz magával - az Island Paradise látható a launch traileren is.

A Tekken 7 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg. Lidia Sobieska március 23-án érkezik, és külön vagy a negyedik szezonbérlet részeként is megvásárolhatjuk majd.

10.
10.
JohnSpartan
#9: Semmi nem változott azóta...
Mondhatnám azt hogy jó kis karakter lesz ez, de nem fogom. Elèg fapados lett így első látásra. Paul-al 20 sec alatt elfenekelném a kis miniszterelnök leányzót...
9.
9.
nemfontos
Ebben a játékban van már normális offline tartalom, vagy csak annyi amennyi a megjelenés napján volt?
8.
8.
Gerzson95
Mokujin neg még mindig a holdon...
6.
6.
Nothing
#2: A Mortalba elfogadnám. Gyakorlóbábúnak a fatality practice-be pl. tökéletes lenne. :D
5.
5.
Nothing
Amúgy a kiscsaj stílusa igy akcióban látva egész pofás, a pálya is nagyon szép, csak ugye a gond a T7 egészével van, pontosabban azzal az iránnyal, amerre Harada fordította.
4.
4.
Nothing
#1: A 7 előtt szerintem az összes Tekken kiválóan sikerült (érdekes, de a többség éppen az általad említett negyediket tartja a leggyengébbnek. :)). Ez a hetedik túl populáris, túl trendi lett. Nem rossz, de egy Tekkentől egy "nem rossz" kevés.
3.
3.
Mortis
pedig itt lett volna a lehetőség végre nem egy waifu karaktert csinálni!!!
2.
2.
delphijos
Az Orbán Viktoros DLC mikor jön ?
1.
1.
godach
Nyomokban gyönyörű ez a játék és pl a naplementés pálya iszonyat tetszik, de a tekken sorozattal a negyedik részig játszottam és mintha az lett volna a csúcs. Valamiért ez a grafikai megvalósítás (hiába részletes) nekem nem tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...