Friss képeken az Atomic Heart

  • Írta: gorien
  • 2021. március 23.
  • Képek
Link másolása
A „szovjet BioShock” ragadványnevet magáról tán soha le nem vakaró Atomic Heart egy újabb adagnyi látványos screenshotot kapott. Emellett a fejlesztők egy, a hihetetlenül részletes fotómódról szóló videóval is megörvendeztettek minket.

Legutoljára januárban hallatott magáról az Atomic Heart, akkor a Mundfish és az NVIDIA együttműködését ünnepelték egy látványos videóval. Ezúttal a képeké a főszerep, több szempontból is. Egyrészt kaptunk egy csokornyi új screenshotot, amelyek büszkén hirdetik, hogy robbanásból és brutalitásból nem lesz hiány, illetve kaptunk egy bemutatóvideót az „ultrarészletes” fotómódhoz, amellyel mi is hasonló pillanatképeket készíthetünk majd.

Az Atomic Heart egy belsőnézetes szerepjáték lesz, amelyben egy változatos arzenállal felszerelt titkos ügynök találja magát szorult helyzetben, amikor a Kollektiv nevezetű hálózattal kell szembenéznie. Robotok, mutánsok és egyéb válogatott szörnyek várnak ránk ebben az alternatív Szovjetunióban.


Az Atomic Heartot PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és 5-re is várhatjuk.

2.
2.
Robilluma
A játék világára szavak sincsenek. (Engem is beszippantottak már az első trailerrel ami jó rég kijött.)
Mik ezek a képek megint? :DDDD Zseniális.
Év legjobban várt játéka az Elden Ring-Biomutanttal együtt.
Már fotó mód is jött, láthatunk a képeken a különböző questekből is csak orosz a szöveg. Nagyon késznek néz ki.
Nyomathatnák már tényleg a dátumot.
1.
1.
A Pulyka
Ez a játék már az első bemutatóval kilóra megvett, cask felő, hogy hordozni fogja a keleti játékok betegségeit azaz rossz optimalizáció, frame rate problémák,és hasonló nyalánkságok.
És igazán jöhetne már egy megjelenési dátum.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...