Tovább bővült a Vaják stábja, és más filmes hírek

  • Írta: gorien
  • 2021. március 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Vaják második évadának szereplőgárdája tovább bővül, hamarosan kezdődik a Black Adam forgatása, Keanu Reeves a Netflixhez viszi képregényének adaptációit, és a Disney-nél is készül még egy újabb Marvel-sorozat.

Hamarosan kezdődik a Black Adam-film forgatása

Az acélember megjelenése óta szó van arról, hogy Shazam egyik nagy ellenségét, a hol hős, hol gonosz Black Adamet is vászonra vigyék. A karaktert Dwayne Johnson kelti majd életre, amiről több concept artot is láthattunk tavaly. A színész most egy Instagram-videóban mondta el, hogy három hét múlva kezdik is a forgatást. A Jaume Collet-Serra rendezésében készülő filmnek jelenleg nincs bejelentett premierdátuma.

A Netflix adaptálja a BRZRKR-t

Keanu Reeves összefogott Matt Kindttel, Ron Garney-val és Bill Crabtree-vel, hogy képregényben mesélhessék el B, egy nyolcvanezer éves, halhatatlan félisten vérontással teli történetét. A projekt egy sikeres Kickstarter-kampányt követően idén márciusban valósággá is vált, 1-jén jelent meg a BRZRKR első száma. A Netflix gyorsan le is csapott a megfilmesítés jogaira: egy élőszereplős film és egy animesorozat is készül majd náluk, mindkettő Reeves főszereplésével.

A Hawkeye Echója saját Disney+-sorozatot kaphat

A Disney keze alatt így is megszámlálhatatlan Marvel-projekt készül, de máris dolgoznak a Jeremy Renner és Hailee Steinfeld nevével fémjelzett Sólyomszem-sorozat spin-offján, aminek Echo lesz a főszereplője. Echo (avagy Maya Lopez) a képregényekben egy siket, amerikai őslakos hős, aki képes leutánozni mások harcstílusát – egy időben még a Rónin szerepet is átvette Clint Bartontól. A sorozatban Alaqua Cox alakítja, az írásért Etan Cohen és Emily Cohen felel.

Hét új színésszel bővült a Vaják szereplőgárdája

Kisebb megszakításokkal, de rendben haladnak a Vaják második évadának munkálatai, a Netflix pedig újabb neveket adott a stábhoz, akiknek a szerepét is ismerjük. Adjoa Andoh lesz Nenneke, Cassie Clare Phillippa Eilhart, míg Liz Carr játssza Fennt. Graham McTavisht Dijkstra szerepében köszönthetjük, Kevin Doyle-t Ba’lianéban, továbbá Simon Callow alakítja majd Codringhert, Chris Fulton pedig Rience bőrébe bújik.

Íróra talált a Zatanna-film

A J.J. Abrams-féle Bad Robot Productions és a Warner égisze alatt készülő Zatanna-film megtalálta a forgatókönyvíróját Emerald Fennell személyében, akit az öt Oscarra is jelölt Ígéretes fiatal nő írójaként-rendezőjeként is ismerhetünk. A DC mágusnőjét a Smallville-ben láthattuk élőszereplős változatban, azóta animációs alkotásokban találkozhattunk vele. Azt még nem tudni, ki alakítja majd a filmes adaptációban.

2.
2.
Ooorky
#1: Na és a Volvo embléma hímsovinizmusa?

Mondjuk ott a kínai tulajdonos elhajtotta őket a 'csába XD
1.
1.
mdr88
Hmmm... ma már nem háborít fel, hogy Phillippa Eilhart karakterét FANTASZTIKUSAN CSODÁLATOSAN pécésítették... hiszen tudom hogy az a rengeteg INTELIGENS ember, aki ennek a háttérben van, nemrég azon volt felháborodva, hogy a filmeken kevés a színesbőrű katonatiszt a náci Németországban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...