Bevetés közben a Six Days in Fallujah

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 23.
  • Videó
Link másolása
Nem kellett sokat várnunk, hogy az újrabejelentés után megérkezzen az első hosszabb játékmenet-előzetes a valós eseményeket feldolgozó FPS-ből, a Six Days in Fallujah-ból, amit most több mint hat percen keresztül csodálatunk akció közben.

A múlt hónapban a semmiből jött a bejelentés, hogy a Highwire Games és a Victura felélesztik a Konami korábban már eltörölt Six Days in Fallujah projektjét. Már a bemutatkozó videóban is láthatunk egy jó pár gameplay felvételt az alkotásról, de most egy jóval hosszabb videóban izgulhatjuk végig a taktikus lövöldözést:

A készítők külön kiemelték, hogy az FPS egyik legizgalmasabb újdonságai a véletlenszerűen generált pályák lesznek, amiknek köszönhetően nem csak minden ajtóberúgásnál fog más elrendezésű szoba fogadni, de a város felépítése is minden alkalommal máshogy alakul majd. A fejlesztők ezzel a módszerrel szerették volna érzékeltetni a bizonytalanság és kiszolgáltatottság érzését, amit a katonáknak át kell élniük egy-egy bevetés alatt.

A Six Days in Fallujah még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, illetve platformlistával, de a tervek szerint még az idén megjelenhet PC-re és konzolokra.

18.
18.
crytek
#17: Ja jól. Ami jól működik az a kettős mérce de az világbajnok szinten.
Nagy kár hogy a kommenteket egyből törlik pedig össze lehet vetni amiket én írtam vs ami azelőtt és azóta álladóan megy és senki nem kap semmi tiltást. De már hozzászoktam , ha valaki valamiben nem ért egyet egy társaságban akkor az már nem ember és minél előbb ki kell onnan lökni...
17.
17.
kryszisz
#15: Lol, ezt úgy írod mintha még büszke is lennél rá. Mindenesetre GG az ottani modiknak, jól végzik a dolgukat ezek szerint.
16.
16.
#15: Wow ez elég mozgalmas, ha te vagy a közellenség. Ne feledd, fiam, hogy a jó katona térdig vérben is harcol. Meg ezt lehet mondani a lányoknak is, ha épp megvan nekik.
15.
15.
crytek
#14: Biztosan, de semmi jelentősége mivel ez csak egy név. Talán a anno a crytek a korát megelőző Far Cry-a miatt adtam meg. De van ahol a kedvenc foci kapusom nevét használom, gamestaron a saját valódi nevem a facebook login miatt stb. Prohardveren meg amilyen debilség az eszembe jut mert ott ha rájönnek én vagyok megint tiltanak :) Most a két új accountom elég szépen bírja már. Csak nehéz megállni azt ami az életem (azaz netezzek kommenteljek ahogy szoktam) mert ha bármi olyanhoz kommentelek egyből tudják, hogy én vagyok és menne a tiltás.
14.
14.
#13: Tőled kérdezték már, hogy honnan ez a név?
13.
13.
crytek
#11: Ezt a megszabadulást egy oldalon sem értettem soha . Ezekszerint neked nem az emberrel van a bajod hanem a nick névvel. Mert bárki visszaregel 1 percen belül = csak felesleges munka a tiltogatással foglalkozni.
12.
12.
Én speciel nem vagyok túlságosan oda a random generált pályás cuccoktól (de az sem zavar, ha valaki meg szereti). Olyan random játék nincs, ami mindig teljesen random, mindig új és jó is.
11.
11.
godach
Én lementrttem a múltkori (mit pofázol) kommented is, meg azóta is gyűjtöm az ilyesmiket.
Félre ne érts, nem vagy sztár csak szeretném ha végre az oldal megszabadulna tőled és természetesen a tagok is.
10.
10.
crytek
#8: Emeld már ki hol írtam azt hogy a random dolgok tetszenek és világmindenségnek tartom?

Jóféle az amit láttam. Az esetleges kamu meg majd ugyis kiderül gameplay közben. Volt már ilyen random pályás horror is anno. Annyi volt a randomság hogy egyszer jobbról utánna meg kb balról mentél be ugyanabba a szobába....
8.
8.
logic5
#7: Tehát akkor hogy is van ez? Első komment TETSZIK, utána meg lefikázod :D
7.
7.
crytek
#4: Nem akarlak lelombozni,de ilyen random pályahenerálást már annyiszor láttunk. És ez legtöbbször rendre kimerült olyan piaci bowli megoldásban mint egy autóversenyben hogy fasza új pályák ahol is ugyanaz a pálya van csak visszafelé mész rajta 2 kanyar más benne stb..Itt is jó ha lesz 3 db másfajta szóba azt az fog ismétlődni... De ne legyen igazam.
6.
6.
Viktor_The_Best
6 nap faluja :D. Bocsi a hülye szóviccért.
5.
5.
shatterhand
#4: Rico?
Indie, fapados de asszem az ilyen
3.
3.
Beniciodeltoro
Ha lesz csillámpónis skin a fegyókon, akkor érdekel :P
1.
1.
crytek
Tetszik, várom szeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...