Six Days in Fallujah PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Six Days in Fallujah az Amerikai Hadsereg 2004-es bagdadi invázióját dolgozza fel hiteles dokumentációkra és beszámolókra építve.
Típus: Háborús, Iraki, Lövöldözõs

A Six Days in Fallujah betiltását követeli a CAIR

Egy muszlim polgári jogi szervezet, a CAIR (Council on American-Islamic Relations) ezúttal is bojkottálná a kényes témát feldolgozó Six Days in Fallujah-t, és arra kéri a nagyobb kiadókat, hogy tiltsák le a játék megjelenését.

Bevetés közben a Six Days in Fallujah

Nem kellett sokat várnunk, hogy az újrabejelentés után megérkezzen az első hosszabb játékmenet-előzetes a valós eseményeket feldolgozó FPS-ből, a Six Days in Fallujah-ból, amit most több mint hat percen keresztül csodálatunk akció közben.

Feltámad a hamvaiból a Six Days in Fallujah

Az eredetileg még 2009-ben bejelentett, majd később magára hagyott háborús játékot egy, a Halo- és Destiny-játékok fejlesztőiből verbuválódott csapat éleszti újra, és még az idén kiadják PC-re, valamint konzolokra.

Mégis megjelenik a Six Days in Fallujah?

A hatalmas vihart kavart iraki háborún alapuló játékot állítólag már egyszer lelőtték, amikor kiderült, hogy felkelők is segítenek a fejlesztésben. Most elvileg mégis megjelenhet.

Bezárnak a Six Days in Fallujah fejlesztői?

Alig jelentették be pár hónapja a Six Days in Fallujah-t, a játék készítőinek nyakába már most annyi gond szakadt, amely másoknak csak évek során jön össze.

Mégis megjelenhet a Six Days in Fallujah?

A 2004-es bagdadi inváziót feldolgozó Six Days in Fallujah fejlesztését április végén állították le, ám lehet, hogy mégis megjelenhet, persze új kiadóval.

Leállították a Six Days in Fallujah fejlesztését

A Konami hivatalosan is bejelentette, hogy leállítják a PC-re és konzolokra készülő Six Days in Fallujah fejlesztését. A hírt a japán The Asahi Shimbun magazinban tették közzé.

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Six Days in Fallujah - lehet nem jön Európába

Az Atomic Games és a Konami új külső nézetű lövöldéje várhatóan jövőre kerül boltokba, azonban erre az európaiak egyelőre ne vegyenek mérget.

Six Days in Fallujah - iraki háború Konami módra

A PC-re és konzolokra is megjelenő Six Days in Fallujah az Amerikai Hadsereg 2004-es bagdadi invázióját dolgozza fel, hiteles dokumentációkra és beszámolókra építve.