Hunt: Showdown - a varjak lakomája

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 23.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap rajtol el a Hunt: Showdown legújabb eseménye, az As the Crow Flies, ami jó pár tematikus skint, felszerelést és nem utolsósorban egy vadonatúj levadászandó főellenfelet is magával hoz a louisianai mocsárvidékre.

Két héttel ezelőtt már egy rövid teaser keretei között elkezdte a Crytek ráhangolni a vadászokat a Hunt: Showdown legújabb eseményére, az As the Crow Fliesra, aminek talán az egyik legfontosabb újdonsága, hogy a játék eddigi bosstrióját kvartetté bővíti.

Habár a friss gameplay videó továbbra sem szeretné elspoilerezni az új bestiát, cserébe részletesebb betekintést kaphatunk abba, hogy milyen felnyitható felszerelések és skinek várnak ránk a március 24-től április 12-ig tartó event alatt:

A limitált ideig tartó esemény alatt - a madárijesztők szétverése mellett - végre visszavághatunk az idegesítő varjaknak is, ugyanis minél több szárnyast égetünk el, annál több eventpontot zsákolunk be, aminek a segítségével a kitartó vadászok akár a témához passzoló plague doctor karaktert is megszerezhetik majd.

A vadászatra való készülődést, illetve várakozást pedig az event új betétdalának hallgatásával tudjátok még hangulatosabbá tenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...