Rainbow Six: Siege - Jill Valentine is beköszön

  • Írta: szlav
  • 2021. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Alacsonyan szállnak mostanában a Resident Evillel kapcsolatos hírek, hiszen a széria most ünnepli a 25. születésnapját. Ezúttal a Rainbow Six: Siege crossover eseményében találkozhatunk egy régi ismerőssel.

A The Division 2 után újabb Ubisoft-játékban tűnnek fel a Resident Evil hősei. Ezúttal a Rainbow Six: Siege hajt fejet az idén 25 éves játéksorozatnak, mégpedig egy különleges kosztümmel. A Team Rainbow lengyel operátora, Zofia ölti magára Jill Valentine külsőjét - az ikonikus S.T.A.R.S.-egyenruha és az új fegyverkinézetek mellett még egy különleges animáció is jár a szetthez.

2.
2.
JohnSpartan
Jó a ruci! Jill-t bárhol szìvesen látom még ha az az R6 is. De nem hiszem hogy most kiadnék érte bármi féle pénzt... és azt sem hogy ez lett volna a legfontosabb most.

Mostanában párszor ránéztünk a gamere és jó sok mindent kijavítottak nem mondom, de jött annyi hiba is vele... XD

Sajnos még mindig nem esett le az Ubisoft-nak hogy nem karaktereket kéne gyàrtani a játèkhoz hanem kibővíteni a repertoàrt válszatható fegyverek, kiegek terén. Annyi karakter van lassan hogy rohadtúl mind1 hogy kit bannolsz ki, és azok is 90%-ban ugyan azok... eggyik sem új karakter érdekes módon. :)

A community ugyan az a retek még mindig... ha valami nem tetszik neki agyon lő vagy csak szimplán kilép Ranked-ből...

Még mindig annyi Bug és Glitch van hogy dunàt lehetne vele rekeszteni... Az új kedvencem ha be akarsz robbantani egy sima gipszkarton falat akkor 2x is gondold át hogy megteszed e mert nem robban mindig csak ügy be...XD A bebugoló drón sem semmi... de szerencsére már nem lehet vele gyilkolni... ;)

Megszokott még mindig hogy ha a csapatunknak max 30 a ping-je, akkor tuti besorsól 200 felettit az ellefélhez akit fejen lőhetsz egy tárral is akkor is te fogod a rövidebbet húzni... :)

Azért jó volt pàrszór MVP-nek lenni újra, de gyorsan kinyírja a hangulatot a játék még mindig sajna... kár egyilyen jó konstrukcióért!

Hajrá Ubisoft!
1.
1.
r3dman
Legközelebb mi lesz?Rambo vagy Chuck Norris.Esetleg Clint Eastwood?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...