Bejelentették a Total War: Rome Remasteredöt

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A semmiből érkezett a Creative Assembly legfrissebb bejelentése, miszerint készül a Total War: Rome Remastered - ráadásul a megjelenés is itt van a sarkon, ugyanis már április végén lehetőséget kapunk a Római Birodalom újbóli meghódítására.

Mindenféle előzetes felvezetés nélkül dobta be az örömhírt a Creative Assembly: jön a 2004-es Rome: Total War újrakevert kiadása. A Total War: Rome Remastered 4K-s felbontással, kicicomázott grafikával és modern kori elvárásokhoz finomhangolt játékmenettel lát majd napvilágot április 29-én.

Sajnos azoknak a játékosoknak, akiknek ott figyel a könyvtárában az eredeti Rome, nem lesz lehetősége ingyenesen frissíteni a remasterelt verzióra, viszont a játék Steam-adatlapja szerint ők május 31-ig féláron csaphatnak le a klasszikus RTS újrázására.

9.
9.
csoki0619
#7: Minden évben kap egy remastered kiadást :-)
8.
8.
patka21991
Nem értem mi értelme ennek a kiadásnak. Egy Medieval Total Warnak, vagy Empire Total Warnak nagyobb értelme lenne. Ott a Rome 2, az kb egy Rome 1 remake. Esetleg arra tudok gondolni, hogy ez egy hobby project volt a CA-nál. Asszem az Empire Divided dlc is az volt a rome 2-nél.
7.
7.
Zuzmo
Fifából mikor lesz remastered?
6.
6.
Animejetix
Konzolra kihozhatták volna.... :(
5.
5.
Ooorky
Anno kemény 1$ volt steam-en (igen, az elején még $-ban voltak az árak nálunk is) az eredeti, ma is tökéletesen játszható.
4.
4.
JohnSpartan
A legjobb stratégia ever! De inkább egy remake-et csináltak volna... több értelme lett volna.
3.
3.
Matt94
Én a medievalt szerettem, abból jöhetne új rész vagy egy remastered.
2.
2.
princeps27
#1: Mert ez volt a legnépszerűbb történelmi total war
1.
1.
Zuzmo
Nem értem, hogy mi értelme ennek, amikor van olyan, hogy TW: Rome II. Mondjuk az csak az Empire Editionre lett kész, de akkor is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...