Second Extinction - áprilisban Xboxon is

  • Írta: szlav
  • 2021. március 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A Systemic Reaction is lepaktált a zöldekkel, így hamarosan az Xbox-konzolcsalád játékosai és a Microsoft-közeli PC-s tábor is kipróbálhatja a Second Extinction korai verzióját. A játékot Xbox Game Pass-előfizetéssel is elérhetjük majd.

Az ID@Xbox adásán a Second Extinction is megmutatta magát, a kooperatív dinólövöldét fejlesztő Systemic Reaction csapata pedig egy izgalmas bejelentéssel is előállt. Habár a végleges játék megjelenése még várat magára, a korai verzió április 28-án csatlakozik az Xbox Game Preview programjához, így Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és a Microsoft Store-on keresztül PC-n is vadászhatunk majd.

Ennél is izgalmasabb hír viszont, hogy ehhez a korai verzióhoz az Xbox Game Pass előfizetői is hozzáférhetnek majd - a konzolosok és PC-sek egyaránt. Azt is megtudhattuk, hogy a játék 4K felbontásban és 60 fps-es sebességgel száguld majd Xbox Series X-en és az xCloud rendszerén. Ilyen teljesítményre számíthatunk majd természetesen a végleges verziónál is, amely hasonló módon elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárában már a megjelenése napján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...