Second Extinction XBOXONE, XSX

Mutáns dinókra vadászunk a Second Extinctionben.

GC 2022: A teljes megjelenésre készül a Second Extinction

Az emberiség elbukott, a bolygónkat pedig ismét a vérengző dinoszauruszok uralják - még szerencse, hogy a tűzerő a mi oldalunkon van. Két év korai hozzáférés után hamarosan teljes formájában is elstartol a Second Extinction.

A Second Extinction az Epic következő ajándéka

Ha unatkoztok otthon a haverokkal, akkor jó hírünk van számotokra, ugyanis az Epic Games Store hatodik karácsonyi ajándéka egy kooperatív lövöldözésre kihegyezett shooter, a dinóvadászós Second Extinction.

Hordamóddal egészül ki a Second Extinction

A Systemic Reaction kooperatív dínóvadászata szépen fejlődget a korai hozzáférésben, és holnap megkapja eddigi legnagyobb frissítését. Egy új karakterrel és játékmóddal is bővül egyebek mellett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április utolsó hetét sem lepik el a játékmegjelenések, de minden platformon találunk nagyobb címeket, amikre érdemes várni. Befut például a New Pokémon Snap, a Returnal és az xboxos Second Extinction is.

Dinók és idegenek az Xbox Game Pass kínálatában

Nincs még vége a hónapnak, miért is maradna új játékok nélkül az Xbox Game Pass kínálata? Az újdonságok közt üdvözölhetjük a Second Extinction dinoszauruszait, a Destoy All Humans! marslakóit, és végre meglengethetjük a baseballütőt is.

Second Extinction - áprilisban Xboxon is

A Systemic Reaction is lepaktált a zöldekkel, így hamarosan az Xbox-konzolcsalád játékosai és a Microsoft-közeli PC-s tábor is kipróbálhatja a Second Extinction korai verzióját. A játékot Xbox Game Pass-előfizetéssel is elérhetjük majd.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.

Second Extinction - korai hozzáférés Xboxon is

Ősz óta irthatják a PC-sek a dinoszauruszokat a Second Extinction korai hozzáférésében, hamarosan pedig az xboxosok is csatlakozhatnak hozzájuk a Föld visszahódításában.

Second Extinction - elindult az Early Access

Az ígéretekhez hűen a mai napon elrajtolt a Second Extinction korai verziója, amelyben hatalmas fegyverekkel lőhetünk még hatalmasabb dinoszauruszokra. Az Early Access egyelőre csak a PC-sek kiváltsága - a konzolosoknak még várniuk kell.