Second Extinction XBOXONE, XSX

Mutáns dinókra vadászunk a Second Extinctionben.
1697650486

Jövőre bezárja kapuit a Second Extinction

A dinoszauruszokra való vadászatnak hivatalosan is lőttek: jövőre leállnak a Second Extinction online szerverei. A játékot törölték a boltok polcairól, de a tulajdonosok számára egyelőre játszható marad.
1681399304

Az Epic Games felfedte a legfrissebb ingyenes játékait!

Újabb ingyenes címekkel lepi meg a gamereket az Epic Games Store: ezúttal a Mordhau és a Second Extinction van terítéken.
1661594400

GC 2022: A teljes megjelenésre készül a Second Extinction

Az emberiség elbukott, a bolygónkat pedig ismét a vérengző dinoszauruszok uralják - még szerencse, hogy a tűzerő a mi oldalunkon van. Két év korai hozzáférés után hamarosan teljes formájában is elstartol a Second Extinction.
1640115108

A Second Extinction az Epic következő ajándéka

Ha unatkoztok otthon a haverokkal, akkor jó hírünk van számotokra, ugyanis az Epic Games Store hatodik karácsonyi ajándéka egy kooperatív lövöldözésre kihegyezett shooter, a dinóvadászós Second Extinction.
1632931200

Hordamóddal egészül ki a Second Extinction

A Systemic Reaction kooperatív dínóvadászata szépen fejlődget a korai hozzáférésben, és holnap megkapja eddigi legnagyobb frissítését. Egy új karakterrel és játékmóddal is bővül egyebek mellett.
1619416800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április utolsó hetét sem lepik el a játékmegjelenések, de minden platformon találunk nagyobb címeket, amikre érdemes várni. Befut például a New Pokémon Snap, a Returnal és az xboxos Second Extinction is.
1618938000

Dinók és idegenek az Xbox Game Pass kínálatában

Nincs még vége a hónapnak, miért is maradna új játékok nélkül az Xbox Game Pass kínálata? Az újdonságok közt üdvözölhetjük a Second Extinction dinoszauruszait, a Destoy All Humans! marslakóit, és végre meglengethetjük a baseballütőt is.
1616864400

Second Extinction - áprilisban Xboxon is

A Systemic Reaction is lepaktált a zöldekkel, így hamarosan az Xbox-konzolcsalád játékosai és a Microsoft-közeli PC-s tábor is kipróbálhatja a Second Extinction korai verzióját. A játékot Xbox Game Pass-előfizetéssel is elérhetjük majd.
1616835600

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.
1616155200

Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.