Négymillió példánynál jár a Monster Hunter Rise

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 29.
  • Biznisz
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően letarolta a piacot a Monster Hunter-sorozat (egyelőre) Nintendo Switch-exkluzív felvonása, a játékból több mint négymillió példány fogyott az elmúlt napokban.

A Capcom bejelentette, hogy mára több mint négymillió példányban talált gazdára a Monster Hunter Rise világszerte - amiben az a slusszpoén, hogy az egyelőre Nintendo Switch-exkluzív játék alig pár napja, pénteken jelent meg. A szám a dobozos és a digitális eladásokat egyaránt tartalmazza.

A Monster Hunter World után tehát a switches epizód is hatalmas sikernek örvend (abból a részből ugyanennyi idő alatt ötmillió példányt adtak el két platformon), és hol van még a vége: a Rise remek értékeléseket kapott, a készítők több frissítést is ígérnek a közeljövőre, 2022 elején pedig befut a PC-s változat is.

5.
5.
tyber16
Megérdemli, fantasztikus játék lett. A zene pedig atyaúristen.... valami elképesztően jó zenéje van a játéknak. Bár én több visszatérő szörnyre számítottam de így is szép lista van a játékban sőt szerintem a sorozat történetében a legjobb kezdőfelhozatal van most benne.
4.
4.
Gaboo77
Imádom, hogy egy pici konzol, öregecske vassal, de relatív még mindig szép játékokat lehet rá látni. A jó öreg optimalizálás csodákra képes. :)
3.
3.
Zisten
#2: Azért sokszor az "akkor tudsz tovább menni amikor összeszedted a megfelelő mennyiségű nyomokat" küldetést eléggé elcseszte a hangulatot. Azt ott cseszték el, hogy azt a részét a játéknak nem lehetett csapatban csinálni. Valakinek segíteni akartunk továbbjutni, erre csórikámnak egy órát szopni kellett a nyomok szedésével.
Az fontos infókat így is megkapod a Hunter Note-ban.
2.
2.
azureknight0715
Nem is csodálom jó game lett nagyon, egyèrtelmű előrelèpès a world után. Kèt dolgot hiányolok csak. Az egyik a kovács animáció , a másik meg hogy nincsenek szörny nyomok amível jobban meglehet ismerni a lènyt.
1.
1.
Zisten
Öttel mi is hozzájárultunk. :) <3
Imádom a sorozatot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...