Monster Hunter Rise SW

Megérkezett a legendás szörnyvadászos franchise legújabb epizódja, mely ahelyett, hogy megpróbálna rálicitálni a 2017-es Monster Hunter Worldre, inkább más irányból próbálja belopni magát a játékosok szívébe.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!

Launch traileren a PC-s Monster Hunter Rise

Jövő héten újabb Monster Hunter-játékkal gazdagodnak a PC-s játékosok, hiszen az ő platformjukra is eltalál a Monster Hunter Rise. A Capcom egy launch trailerrel ünnepli a premiert.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Monster Hunter Rise - PC-n is benne lesz minden

Nintendo Switch után jövőre PC-re is megjelenik a Monster Hunter Rise. Habár valószínűleg épp az lenne a meglepő, ha nem így történne, de a Capcom megerősítette, hogy PC-n is benne lesz minden, ami Switchre eddig megjelent.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Húszmilliónál jár a Monster Hunter World

Három éve kapható a Monster Hunter World, ez idő alatt pedig szépen hízott a felhasználótábora. A Capcom szerint már húszmilliónál is többen ruháztak be a szörnyvadászós kalandra vagy a kiegészítővel felturbózott változatára.

Nem lesz cross-play a Monster Hunter Rise-ban

Nemrégiben fény derült a Monster Hunter Rise PC-s változatának megjelenési dátumára, a Capcomnak azonban le kell hűtenie a rajongói kedélyeket egy kicsit. A PC-s és a switches tábor nem fog tudni együtt játszani.

Monster Hunter Rise - mozgásban a PC-s változat

A japán IGN jóvoltából kilenc percen át nézhetjük, hogyan is muzsikál akció közben a Monster Hunter Rise PC-s változata, ami a friss jelentések szerint jövő év elején jelenik meg, de előtte azért kapunk még egy demót is.

Jövőre jelenik meg PC-n a Monster Hunter Rise

A Capcom a Monster Hunter-franchise-zal készült a Tokyo Game Show-ra, azon belül is főleg a Monster Hunter Rise-zal. Kiderült a PC-s kiadás megjelenésének dátuma, és a Sunbreak kiegészítőről is kaptunk némi infót.