Monster Hunter Rise PC, SW

Megérkezett a legendás szörnyvadászos franchise legújabb epizódja, mely ahelyett, hogy megpróbálna rálicitálni a 2017-es Monster Hunter Worldre, inkább más irányból próbálja belopni magát a játékosok szívébe.

A Capcom felvásárolja a Swordcanes stúdiót

A Swordcanes stúdió fejlesztőcsapata korábban olyan remek videójátékokon dolgozott, mint a Street Fighter 6, Monster Hunter Rise vagy a Final Fantasy XVI.

Már 13 millió példánynál jár a Monster Hunter Rise

A Capcom bejelentette, hogy a Monster Hunter Rise-ból világszerte 13 millió példányt szállítottak le a boltoknak, míg a Sunbreak kiegészítőből több mint hatmilliót szórtak szét eddig. A szörnyvadászat még mindig menő!

Monster Hunter Rise: Sunbreak PS5 teszt

A Monster Hunter Rise: Sunbreak egy teljesen új régióba kalauzolja el a veterán szörnyvadászokat, ahol minden eddiginél nagyobb veszély leselkedik rájuk. A tartalmas DLC immár elérhető PlayStation-és Xbox-konzolokon is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április utolsó hetében is ütős megjelenések várnak ránk. A hét legnagyobb durranása a Star Wars Jedi: Survivor lesz, de most kerül a mozikba A galaxis őrzői: 3. rész is.

Újgenerációs konzolokra is dátumot kapott a Monster Hunter Rise: Sunbreak

Az egyik leglátványosabb szörnyvadász videójáték DLC-je terjeszkedik: áprilisban jelenik meg Xbox- és PlayStation-konzolokra is.

Megjelent PlayStation-és Xbox-konzolokra a Monster Hunter Rise

Az eredetileg Nintendo Switchre megjelent szörnyvadászos játék végre PlayStation-és Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi.

Monster Hunter Rise PS5 teszt

Mindenki kedvenc szörnyvadászos szériájának legutóbbi darabja a Nintendo hibrid konzolja után végre nagy konzolokra is ellátogat. Lássuk, hogy sikerült az átírat!

A Monster Hunter Rise: Sunbreak eladásai meghaladták az ötmilliót

A Monster Hunter Rise: Sunbreak kiegészítő globális kiszállításai és digitális eladásai meghaladták az ötmillió darabszámot - jelentette be a Capcom.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kapunk új címeket és visszatérő klasszikusokat is, bár a nagy, ütős címek ezúttal elmaradnak.

Dátumot kaptak az új Xbox Game Pass címek

A Microsoft dátumozta a januárban konzolra, PC-re és Xbox Cloud Gamingre érkező következő Xbox Game Pass címeket. Köztük a Persona 3 Portable-t, a Persona 4 Goldent és a Monster Hunter Rise-t.