Monster Hunter Rise PC, SW

Megérkezett a legendás szörnyvadászos franchise legújabb epizódja, mely ahelyett, hogy megpróbálna rálicitálni a 2017-es Monster Hunter Worldre, inkább más irányból próbálja belopni magát a játékosok szívébe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.

SGF 2022: Futottak még a Capcom Showcase műsorában

Minden kimaradt bejelentés és videó egy helyen. Többek között szó volt a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a Resident Evil Re:Verse és az Exoprimal játékokról is.

SGF 2022: Saját műsorral jelentkezik a Capcom is

A Capcom sem marad le a nagy nyári játékparádéról, a japán stúdió egy közel 35 perces előadással készül a jövő hétre. A rendezvény főként a már bejelentett címek újdonságaira fókuszál majd.

Friss információk a Monster Hunter Rise: Sunbreakről

A Capcom ismét rendezett egy műsort a Monster Hunter Rise egyre közelgő kiegészítője, a Sunbreak kedvéért, amelyből jobban megismerhettük az új szörnyeket, segítőket és vadászképességeket is.

Újabb műsorral készül a Monster Hunter Rise: Sunbreak

Hamarosan ismét egy bemutatóval jelentkezik a Monster Hunter Rise első nagy kiegészítője, az új területet és szörnyeket hozó Sunbreak. „Izgalmas leleplezéseket” ígér a műsor.

Dátumot kapott a Monster Hunter Rise: Sunbreak

A Monster Hunter Rise idén nyáron az első nagy kiegészítőjére készül. A Capcom mai műsorában hasznos információkat tudtunk meg a Sunbreakről, egyebek mellett a megjelenés konkrét dátumát is.

Bemutatóra készül a Monster Hunter Rise DLC-je

Idén nyáron tartalmas kiegészítőt kap a Monster Hunter Rise a Sunbreak formájában. A jövő héten egy hosszabb betekintést nyújt a Capcom abba, mi vár majd a szörnyvadászokra.

Monster Hunter-szerű játékon dolgozik a Microsoft?

A Microsoft-pletykákban járatos Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója a Giant Bomb aktuális műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Certain Affinity és a Microsoft csapata egy Monster Hunter-szerű kooperatív játékon dolgozik

Már nyolcmillió Monster Hunter Rise talált gazdára

Az eredetileg csak Nintendo Switchre megjelent Monster Hunter Rise egy hete megkapta a PC-s változatát is, a frissen megnyílt piac pedig máris elég volt ahhoz, hogy a játékot túlbillentse a nyolcmilliomodik eladott példányon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!