A történetre koncentrál az Aeterna Noctis új trailere

  • Írta: gorien
  • 2021. március 29.
  • Videó
Link másolása
Az Aeternum Game Studiso ólomüvegről szökött metroidvaniája a Fény Királynőjének és a Sötétség Királyának harcáról szól. Az új sztorielőzetes elmeséli, hogyan kezdődött ez a véget nem érő háború.

A Sony Interactive Entertainment spanyol részlege és az Aeternum Game Studios közösen dolgozik az Aeterna Noctison, amely a PlayStation Talents program egyik idei üdvöskéje lesz. A fejlesztők legutóbb arról meséltek, milyen művészi megközelítést alkalmaznak ebben a metroidvaniás akciójátékban: a tizenhat kézzel rajzolt szint mindegyike úgy készült, hogy különböző hangulatot ragadjanak meg.

A legújabb előzetes a történetről szól, arról, hogyan is átkozta meg a két főszereplőt örök élettel Aeterna királyságának megalkotója. Véget nem érő párharcukba csatlakozunk be mi is, hogy hordányi ellenfelekkel, óriás bossokkal és megannyi fejtörővel szembenézve pontot tegyünk a küzdelem végére. A fejlesztők szerint az Aeterna Noctis nagy kihívást jelent majd, de bőven megéri felfedeznünk gazdag világát.

Az Aeterna Noctis 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...