Aeterna Noctis PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Metroidvania az örök éjszaka birodalmában.

Dungeon crawlerként folytatódik az Aeterna Noctis

A csodaszép Aeterna Noctis alkotói még nem végeztek a Sötétség Királyának történetével. A Summum Aeterna azonban nem metroidvania lesz, hanem egy roguelite-elemekkel operáló dungeon crawler.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de elérkeztünk az év utolsó ünnepmentes hetéhez, és ez meglátszik a játékmegjelenési listánkon is: a kiadók és fejlesztők minden puskaport el fognak lőni a napokban, a jövő héttől pedig inkább a filmpremiereké a főszerep.

Ezeket az indie játékokat segíti a PlayStation Talents

A Sony Interactive Entertainment spanyol részlege a PlayStation Talents programján keresztül segíti a helyi független fejlesztőcsapatokat. A Sony helyzetjelentést adott az általa támogatott játékokról, várhatóakról és frissen megjelentekről egyaránt.

Demóval készül az Aeterna Noctis

Az Aeterna Noctis alkotói szerint egy kihívásokkal teli, szemkápráztató metroidvania vár ránk. A teljes élményt ugyan csak decemberben tapasztalhatjuk meg, de a következő Steam Next Festen kipróbálhatjuk, mit tud a demó.

Újabb videós kedvcsinálón az Aeterna Noctis

Az Aeternum Game Studios két fronton biztos nem fog csalódást okozni a metroidvaniájával: kihívást ígér, és gyönyörű lesz. Egy új előzetes kíséretében tekinthetünk be ismét az ólomüveg-alkotások ihlette világba.

Aeterna Noctis - videón az egyik legnehezebb szint

Az Aeterna Noctis próbára fogja tenni az ügyességünket, a reflexeinket és a gyorsaságunkat. Az új előzetesben hét percen át nézhetjük az egyik legbonyolultabb pálya kihívásait: precíz ugrásokra és jó időzítésre lesz szükségünk.

Játékmenet-előzetest kapott az Aeterna Noctis

Vadonatúj gameplay trailer érkezett a Sony Interactive Entertainment spanyol részlegének felügyelete alatt készülő Aeterna Noctisból, ami egy pörgős és egyben csodaszép metroidvania látványát tárja elénk.

A történetre koncentrál az Aeterna Noctis új trailere

Az Aeternum Game Studiso ólomüvegről szökött metroidvaniája a Fény Királynőjének és a Sötétség Királyának harcáról szól. Az új sztorielőzetes elmeséli, hogyan kezdődött ez a véget nem érő háború.

Aeterna Noctis - a metroidvaniák művészete

A Sony Interactive Entertainment spanyol ágának felügyelete alatt készülő Aeterna Noctis egy csodaszép metroidvania lesz. A stúdió fejlesztői naplósorozatot indítottak, amelynek az első részében a játék művészeti dizájnja élvezi a főszerepet.