Saját játéktermet építhetünk az Arcade Paradise-ban

  • Írta: gorien
  • 2021. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A játéktermek neonfényes aranykorába repít minket vissza az Arcade Paradise, amelyben a családi mosodát kell játékgépekkel teli, virágzó üzletté alakítanunk. Ráadásként a játékban található 35 játékgép mindegyike játszható is.

Grindstone álmos kisvárosában Ashley a családi mosodát vezeti, mivel az apja nem ér rá személyesen is igazgatni az üzletet – csakhogy amit ő nem tud, az az, hogy Ashley közben szépen lassan játéktermi gépekre cseréli az öreg mosógépeket. Az Arcade Paradise-ban a kétfajta üzlet között kell egyensúlyoznunk, felfuttatva a vadiúj játéktermet, ám vigyázva arra, le ne bukjunk a család előtt.

Nem a menedzselés azonban az egyetlen teendőnk. A játékban található mind a harmincöt játékgép ténylegesen játszható is – egyedi küldetésekkel és történetekkel várják, hogy egyedül vagy barátok oldalán felfedezzük őket. A Nosebleed Interactive számára ez a játék szerelmeslevél a játéktermek fénykorához, ennek megfelelően pedig a korai vektoralapú játékoktól kezdve a kilencvenes évek korai 3D-s játékaiig számos alkotás megidéződik.

Az Arcade Paradise 2021-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...