Ismerős ellenfelek a The Witcher második évadában

  • Írta: szlav
  • 2021. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Lassan véget ér a The Witcher második szezonjának forgatása, a Redanian Intelligence pedig újabb fotókat hozott a szettről. Úgy tűnik, a Wild Hunt lidérclovasai is feltűnhetnek majd az új epizódokban.

A koronavírus megfékezését szolgáló intézkedések és Henry Cavill sérülése miatt némileg megcsúszott a The Witcher második szezonjának forgatása, az ütemterv szerint azonban lassan masni kerül a felvételekre, hogy aztán még az idei évben debütálhassanak a Netflixen az új epizódok. A rajongók pedig már most dörzsölhetik a tenyerüket, úgy tűnik ugyanis, hogy a regényekből és a The Witcher 3-ból ismerős Wild Hunt, avagy a Vad Falka is feltűnik majd az évad során.

Mindezt a Redanian Intelligence pletykákra és szivárgásokra szakosodott kémjei erősítették meg, ráadásul néhány fotó kíséretében, amelyet az Angliában zajló forgatásról sikerült elcsípniük. A képeken jól látható, hogy a sorozatban feltűnő túlvilági falka miféle hátborzongató, csontszerű páncélzatban vágtat majd, vélhetően Ciri nyomát kutatva.


Habár napra pontos dátumot egyelőre még nem kapott a The Witcher második évada, abban már biztosak lehetünk, hogy alaposan kibővül majd a szereplőgárda. Már egy jó ideje tudjuk, hogy Lambertet Paul Bullion alakítja majd az új szezonban, a múlt héten azonban hét újabb karakterről rántotta le a leplet a stúdió - csekkoljátok le a szereposztást!

3.
3.
hedzsooo
A sarkanyt leszamitva az 1. evad egeszen vallalhato volt vizualis teren is, a fobb szerepeket jatszokrol meg mar tudni, hogy egeszen jo szineszek. Persze Geralt/Cavill kellett, hogy vigye a hatan 1 kicsit az egeszet de meglatjuk, egyenlore bizom a 2. evad sikereben is
2.
2.
#1: Nyugi, szerintem Geralt is benne lesz, csak most nincs róla kép.
1.
1.
zakkantlaci
A könyveket olvasva már rájöttem, Geralt miért is kap ilyen kevés szerepet a sorozatban is. És gondolom ez nem lesz másképp a második évadban sem. Sebaj, Ciri forever!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...