Kiegészítőt kap a Cloudpunk

  • Írta: gorien
  • 2021. március 31.
  • Letöltés
Link másolása
Idén visszatérünk Nivalisba. Rania története még nem zárult le, ráadásul egy részeges szerencsejáték-függő, Hayse is csatlakozik hozzá játszható karakterként a City of Ghosts elnevezésű kiegészítőben.

A Cloudpunk napfényt sosem látó, felhőkarcolókkal és nyomortelepekkel teli világát tavaly fedezhettük fel Raniával, a Cloudpunk nevű cég új fuvarosával, aki hamar sorsdöntő események sűrűjében találta magát. Megpróbáltatásai azonban nem értek még véget. Az Ion Lands bejelentette, hogy dolgoznak a City of Ghosts című kiegészítőn, amelyben legalább annyi tartalom lesz, mint az alapjátékban.

Miközben Raniával a Curzona vállalat, egy csapat fanatikus robot és egy gyilkos kiborg figyelmét próbáljuk elkerülni, megismerünk egy új játszható karaktert is. Haynesnek egyetlen éjszakája van, hogy rendezze a szerencsejátékon „összenyert” adósságát, amit nem könnyít meg egy kétbalkezes, android zsaru társasága sem.

Azon túl, hogy Nivalis városának új területeit fedezhetjük fel a City of Ghostsban, jóval nagyobb teret kapunk repülő járgányunk testre szabására is, amivel aztán versenyezni is benevezhetünk. A történet ott veszi kezdetét, ahol az alapjátékot abbahagytuk, a döntéseink pedig mind abban, mind a kiegészítőben számítani fognak, többféle befejezést is elérhetünk.

A Cloudpunk PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintedo Switchen jelent meg. A DLC még nem kapott konkrét megjelenési dátumot, de remélhetőleg még idén befut.

1.
1.
KopyAti
Remélem ez is kap magyar feliratot, mint az alap játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...