Next-genesedik a The Elder Scrolls Online

  • Írta: szlav
  • 2021. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
A The Elder Scrolls Online: Blackwood megjelenésével párhuzamosan számos újgenerációs frissítést kap a Bethesda MMORPG-je. A 60 fps és gyors töltési idő mellett rengeteg grafikai újításra is számíthatunk.

PC-re június 1-jén, konzolokra pedig június 8-án fut be a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója, a Blackwood, az Xbox Series X/S-en vagy PlayStation 5-ön kalandozó játékosok azonban ennél is több újdonságnak örülhetnek. A kiegészítő megjelenésekor élesedik ugyanis az online szerepjáték újgenerációs frissítése is, ami az előzetes hírek alapján igencsak kitesz magáért.

Elsőként kapunk egy Fidelity és egy Performance Mode-ot - utóbbi 60 fps-re növeli a korábbi 30 képkockás sebességet. Ezzel párhuzamosan gyakorlatilag megduplázódik a draw distance is, vagyis jóval messzebbre elláthatunk majd felfedezés közben. Az újgenerációs konzolokon elérhetővé válnak a PC-s kliens nagy felbontású textúrái is, a frissített élsimításnak köszönhetően pedig búcsút mondhatunk a recés éleknek. Az update ezenfelül kezelésbe veszi a tükröződő felületeket, a bevilágítást, az árnyékokat és a térmélység effektjeit is, a töltőképernyők hosszát pedig gyakorlatilag megfelezi majd.

De ne feledkezzünk meg magáról az expanzióról sem! A Bethesda bemutatott egy vadiúj gameplay-előzetest is, így a saját szemünkkel láthatjuk, hogy miféle kihívásokat tartogat majd a Blackwood fejezete. Mivel a Gates of Oblivion egész évre szóló történetének első felvonásáról van szó, naná, hogy megküzdhetünk pár túlvilági démonfajzattal is!

13.
13.
PiszkosFred
#12: Tobb fajta dungeon van a jatekban:
- Delve: solo dungeon, de mindenki egyszerre hasznalja, a kollega lehet itt szivott, mert itt tenyleg 2 secet sem el egy boss, foleg ha event kapcsolodik hozza
- Public dungeon: 2 fos, de siman szolozhato dungeon, lehet, hogy itt is szivott, mert ezt is kozos terep mindenkinek, es a bossok itt sem elnek 5-6 secnel tovabb.
- Dungeon: 4 fos, instanceolt, itt csak a csapat jatszik, ha szolozod akkor is, ha negyen vagytok, akkor is, na itt nem uti le senki a bosst, csak te vagy a csapatod.
12.
12.
Stranger
#8: Az tök jó, még van ilyen? :D Azt hittem az összes dungeon "instanced", tehát mindenki egy külön univerzumba lép be és így nincsenek hatással egymásra.
11.
11.
drat576
"...a PC-s kliens nagy felbontású textúrái..."
- Itt a sima High textúrákat kell érteni vagy van külön HD csomag amiről én nem tudok? (PC-n játszok).
10.
10.
PiszkosFred
#1: Tegnap kezdődött 16:00 órakor és egészen április 13-ig ingyenes próbaidőszak van, próbáld ki és nézd meg a saját szemeddel!
https://www.elderscrollsonline.com/en-us/freeplay
9.
9.
Unknown
Köszönöm a válaszokat! :)
8.
8.
Heldengeist
#7: Én is ingyen hétvégén próbáltam, de akkor kb. az volt, hogy az összes többi játékos ott baromkodott körülötted, egy dungeont nem lehetett kipucolni normálisan mert sorszámot kellett tépni a 3 percenként respawnoló bosshoz akire egy tucat másik játékos várt. Ha "szólóban" akarod végignyomni így az is teljesen lerombolja az immerziót.
7.
7.
Stranger
#6: Pedig nem sok köze van az MMORPG élményhez. Kb. végignyomhatod soloban, követve a sztorit, stb.
6.
6.
markoci555
#4: imádom a Skyrim-et, ez nem jött be ingyenes hétvégén vagy hogy próbáltam, mmorpg, így eléggé más mint egy single
4.
4.
Gykrizsi
#1: Szerintem akinek a Skyrim tetszett, az ezzel is el lesz, akinek nem, annak ez sem fog bejönni. A hercrendszer hasonló, grafra is ugyan az szinte, mechanikák terén is. Itt jóval nagyobb a térkép, viszont emlékeim szerint nincs olyan sok barangolós dungeon, amiket a skyrimben szerettem.
1.
1.
Unknown
Megéri kipróbálni? Régóta szemezgetek vele, de valahogy sosem próbáltam ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...