Késik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Írta: szlav
  • 2021. április 2.
  • Csúszás
Link másolása
Ez az év sajnos már csak ilyen. A Warner Bros. és a TT Games határozatlan ideig elhalasztotta a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenését. A játékot eddig idén tavaszra vártuk.

A hónapok múlásával érezhettük, hogy ez be fog következni: az új LEGO Star Wars-játékot fejlesztő TT Games bejelentette, hogy mégsem jelenik meg idén tavasszal az összes számozott Csillagok háborúja-filmet feldolgozó alkotásuk. A csúszásra konkrét magyarázatot nem kaptunk, de valószínűleg nem kellene sokat fejtegetnünk az okát. A stúdió a mai közleményben elárulta minden idők legjobb és legnagyobb LEGO-játéka van készülőben (ezt a játszható karakterek mennyisége is megerősíti), a kívánt végeredmény érdekében viszont még szükség van egy kis időre.

Újabb dátumot azonban nem kaptunk, így a jelenlegi állás szerint csak tippelhetünk arról, hogy mikor lát majd napvilágot a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A legjobb esetben idén nyáron találkozhatunk majd a kockafigurákkal, de ha a Warner igazán bízik a játékban, akkor nem elképzelhetetlen, hogy az őszi csúcsszezont bővíti majd a premier. A fejlesztés állásától függően persze az is elképzelhető, hogy csupán jövőre ránthatjuk elő a műanyagfénykardot - nem ez lenne az első cím, amely akár egy teljes évvel megcsúszik a világ jelenlegi körülményei közt.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre készül.

1.
1.
Norbiii
Special en varom. Ha jol emlekszem Ps2on jatszottam olyan Lego Star Warsal, amiben kulon szerepeltek az addigi reszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...