Mobilos klasszikusokkal bővült az Apple Arcade

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha az Apple Arcade eddig rendre vadonatúj, sokszor exkluzív játékokkal bővítette a kínálatát, a legutóbbi frissítéssel néhány mobilos klasszikus, köztük a Monument Valley és a Fruit Ninja is bekerült a szolgáltatásba.

Az Apple Arcade az egyik legjobb dolog volt, ami a mobilokon történhetett videojátékos fronton: a havi 5 dollárt kóstáló szolgáltatás egy sor izgalmas címhez biztosít hozzáférést, ezek pedig jellemzően vadonatúj, sokszor exkluzív alkotások. A legutóbbi frissítéssel azonban változott a helyzet: ezúttal több mint 30 játékkal bővült a kínálat, ezek között pedig akadnak már jól ismert klasszikusok is.

Egész konkrétan két új szekcióval bővült az Apple Arcade kínálata: "Az App Store nagyjai" alatt olyan címeket találunk, mint a Fruit Ninja, a Monument Valley, a Threes, a The Room Two, a Don't Starve vagy a Reigns, vagyis csupa olyan anyagot, ami már ismerős lehet a veterán mobiljátékosoknak, míg az "Időtlen klasszikusok" szekció a népszerű társas-, puzzle- és kártyajátékokat hozott magával, így ha valakinek hiányzott a sakk, a pasziánsz vagy a sudoku a szolgáltatás kínálatából, most örülhet.

Azért kaptunk olyan címeket is, amelyek a klasszikus Apple Arcade-filozófiát követik: ilyen például a Gameloft-féle The Oregon Trail remake-je, vagy az NBA 2K21: Arcade Edition, amely kevesebb fícsörrel ugyan, viszont mindenféle mikrotranzakció nélkül engedi játszani a játékosokat. Ezenkívül a minap jelent meg a Final Fantasy atyjának, Hironobu Sakaguchinak az új RPG-je, a Fantasian, valamint a PlatinumGames 2018-ban bejelentett akciójátéka, a World of Demons is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...