Monument Valley Mobil, PC

Az Ustwo csapatának művészi logikai játéka, amelyben egy néma hercegnőt irányítunk.

A Netflix tovább bővíti a játékpalettáját

A streamingszolgáltató már pár éve belépett a mobiljátékok piacára. Az előfizetéssel játszható játékok listája komoly bővülés előtt áll, kérdés, hogy fognak-e velük foglalkozni az előfizetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a nagyágyúknak nyoma sincs egyelőre, legalább a megjelenések számára nem panaszkodhatunk majd a következő napokban.

Bemutatkozott a Monument Valley: Panoramic Collection

PC-re költözik az Ustwo Games két gyönyörű puzzle-játéka. A fejlesztők mindkét Monument Valley-t átdolgozták a széles képernyők kedvéért, a részeket pedig külön-külön, de akár egy gyűjteményben is beszerezhetjük.

PC-re költözik a Monument Valley

A Monument Valley rendezője, Jennifer Estaris egy nemrég adott interjúban megerősítette, hogy nemcsak a sorozat harmadik részén dolgoznak, de ha minden jól megy, akkor még az év vége előtt PC-re is ellátogat a játékuk.

Mobilos klasszikusokkal bővült az Apple Arcade

Noha az Apple Arcade eddig rendre vadonatúj, sokszor exkluzív játékokkal bővítette a kínálatát, a legutóbbi frissítéssel néhány mobilos klasszikus, köztük a Monument Valley és a Fruit Ninja is bekerült a szolgáltatásba.

Készül a Monument Valley 3

Az ustwo games a minap bejelentette: nekiálltak, hogy elkészítsék a Monument Valley harmadik részét. Ha tehát kedvelitek a szürreális puzzle-játékokat, akkor ezen mindenképp tartsátok rajta a szemeteket!

Vászonra kerülhet a Monument Valley is

Komoly feladat Hollywoodnak a videojátékok filmes adaptációja, a megfelelő receptet pedig a mai napig sem sikerült megtalálni. A Monument Valley közel sem mondható magától értetődő választásnak, a Paramount mégis felvállalta a kihívást.

Monument Valley - szeretnél LEGO-változatot?

Nem a Monument Valley nyújtotta életünk leghosszabb játékélményét, de a stílusa máig emlékezetes maradt. Néhányaknak annyira, hogy most a mobilos csoda LEGO-szettjéért kampányolnak.

GDC 2015: A Shadow of Mordor a szakma kedvence

A Game Developers Conference keretein belül a játékfejlesztői szakma is kiosztotta a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat. A legjobb játék a Middle-earth: Shadow of Mordor volt a játékkészítők szerint.

Másfél millió dollárból készült a Monument Valley

A Monument Valley volt a tavalyi év egyik, hanem a legjobb mobilos játéka: a rendkívüli játékélmény megteremtése 1,4 millió dollárjába került a nyolcfős fejlesztőcsapatnak.