Kiderült pár érdekesség a Dying Light 2-ről

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 5.
  • Hír
Link másolása
A Techland nemrég egy interjú keretein belül mesélt a Dying Light 2 munkálatairól, amiből többek között megtudtuk, hogy továbbra is készül a játék PS4-re és Xbox One-ra, valamint kiderült, hogy mennyi idő lesz kipörgetni a zombis kalandot.

Hosszabb hallgatás után végre ismét elkezdett magáról apró életjeleket adni a Dying Light 2, nemrég pedig a Wccftech készített egy interjút a készítőkkel, amiből szintén érdekes újdonságokat tudhattunk meg a zombi-parkour szimulátorról.

Mivel egyre jobban belecsúszunk az új konzolgenerációba, ezért jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon Xbox One-ra és PlayStation 4-re is ellátogat majd a Dying Light folytatása? Nos, a fejlesztők most megnyugtattak mindenkit: a fejlesztés alatt eddig is az előző generációs konzolok élveztek prioritást, és ez változatlanul így van most is.

A lengyel csapat ezzel kapcsolatban még hozzáfűzte, hogy igyekeznek a lehető legjobb minőségben elhozni a játékot a gyengébb hardverekre is, valamint természetesen kiaknázzák majd a PS5 és az Xbox Series-konzolok erejét is egyben. Elmondásuk szerint két grafikai opció közül választhatunk majd a next-gen gépeken: az egyikben 4K-s felbontást és 60 fps-t kapunk, míg a másikban kompromisszumok mellett élvezhetjük a ray tracinget.

Az interjúból még az is kiderült, hogy a Dying Light 2 kampánya nagyjából olyan 20 órát követel az életünkből, de természetesen minden mellékfeladatot teljesítve ez a szám 40-60 órára is feltornázható lesz majd. A készítők szerint a Chrome Engine 6 segítségével könnyen és gyorsan tudnak hatalmas területeket renderelni, de nem szeretnék, ha a mennyiség a minőség rovására menne, ezért inkább igyekeznek a világot emlékezetes történetekkel és eseményekkel feltölteni, mintsem töltelékfeladatokkal elnyújtani.

A fejlesztők reagáltak az elmúlt hónapok negatív híreire is a játékkal kapcsolatban, és ismét igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy a fejlesztés továbbra is a legnagyobb rendben halad - viszont hogy pontosan mikor jelenhet még a Dying Light 2, azzal kapcsolatban csak annyit nyilatkoztak, hogy hamarosan "újraindítják" az erre irányuló kommunikációjukat.

3.
3.
Ganzer
#2: Franc tudja, már nehéz elmenni rajtuk hogy épp mit hogyan csinálnak/mondanak. De remélem hogy minimum olyat tesznek le az asztalra mint az első része, az kategóriája legjobbja (open world zombis motyó). Épp leszedtem újra, ma is ugyanúgy el tudok merülni benne.
2.
2.
markoci555
#1: ja meg a másik kicsit érdekes az a játékidő... ha 4x akkora a map, tele van változó cuccal, vertikálisan sokkal több mint az előd, akkor hogy a rohadt életbe kapunk kb ugyan olyan számokat? Nekem majdnem 90 órám van az elsőben hellraid nélkül, kiegészítővel, árkáddal, meg collectible gyűjtéssel, ami nem sokkal több mint egy kb 60 óra alapjáték mellékküldetésekkel
1.
1.
markoci555
normális esetben,. egy játéknál, ami nagyon érdekel végigolvasnám angolul, de az említett negatív hírek miatt, ebbe csak beletekertem, és csak annyira térnek ki, hogy valami átváltás hatással volt a fejlesztésre de már minden jó, ezzel szemben az előző hír sokkal durvább volt, amiről egyáltalán nem beszéltek
(kit érdekel az engine, mikor ilyen jön: "folyamatos irányváltásoknak köszönhetően már a fejlesztők sem tudják, mi lehet a remélt végeredmény")
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...