Jobban összefonódik az Apex Legends és a Titanfall

  • Írta: szlav
  • 2021. április 5.
  • Hír
Link másolása
Habár az Apex Legends a Titanfall univerzumában játszódik, a két játék közti összefüggéseket többnyire csak felületes nyomokban találhattuk meg a battle royale-ban. Ez hamarosan megváltozik.

Ismerős fegyverek, antropomorf robotok, a Titánok pilótáinak mozgékonysága - egyből feltűnnek ezek a hasonlóságok azoknak, akik játszottak az Apex Legendsszel és a Titanfall első vagy második részével is. Nem titok, hogy a két franchise egyetlen közös univerzumban létezik, az azonban kétségtelen, hogy a két játékvilág hangvétele és cselekménye köszönőviszonyban sincs egymással.

Úgy tűnik, hogy ez az Apex Legends kilencedik szezonjában megváltozhat, legalábbis erre tett egyenes utalást a játék írója, Ashley Reed. A battle royale-játék fejlesztői BrownGirlGamerCode beszélgetős műsorában pedzegették a témát, Reed pedig egészen nyíltan beszélt a két franchise metszéspontjáról.

Az írónő kihangsúlyozta, hogy a Titanfall (és Titanfall 2) cselekménye óriási háborút kellős közepén zajlik, az Apex Legends viszont a Frontier War utáni "békeidőt" mutatja be. A játék igazgatója, Chad Grenier tovább bontotta az ügyet, megelőlegezve annyit, hogy a következő szezonban rengeteg "Titanfall kerül vissza" az Apex világába, így aki kedvelte a Respawn korábbi lövöldéit, az már dörzsölheti is a markát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...