Tomb Raider: Anniversary videó

  • Írta: Drago
  • 2007. április 23.
  • Videó
Link másolása
A legújabb Tomb Raider epizód készülése közben rögzítettek egy kis videót a készítőkkel. Ezt szokták Fejlesztői Naplónak nevezni. Szerintem ez akkor is csak egy videó.
A legújabb Tomb Raider epizód készülése közben rögzítettek egy kis videót a készítőkkel. Ezt szokták Fejlesztői Naplónak nevezni. Szerintem ez akkor is csak egy videó.

Az Eidos kiadott egy rövid kis videót, egészen pontosan 1 perc és 56 másodperc hosszúságút, melyben a fejlesztők beszélnek a játékról, miközben ingame jeleneteket vágnak be. Magát a játékot a Crystal Dynamics készíti éppen. A korábban 10th Anniversary Edition néven ismert Tomb Raider részben az 1996-os első rész életérzése köszönt majd vissza ránk. Hasonló pályák csak kicsit nagyobbak és jobb a grafikájuk. Megjelenés várhatóan 2007 júniusában PS2-n, PSP-n és PC-n.


7.
7.
air 2
6.
6.
S-H-E-F-E
bergkamp: Figyelj neked is igazad van meg nekem is! Nem mindenhol egyformák az árak! X360,PS2... azok azért vannka kitalálva hogy mit tudom én játtszál rajta,vagy zenét hallgass stb. Ez az én véleményem nekem a PC többet ér, de viszont másoknak nem, ez pedig jogos! Ez van jönnek ki az új dolgok és ami anno új volt az már elavult lessz! Amit akkor nem birunk megvenni azt most apró pénzbe kerül!
5.
5.
bergkamp
hehe...feltúrbózott pc.....

kezdjük ott hogy míg a feltúrbozott pc kerül 200.000-csillago égig addig pll egy x360 120e forint.

folytatva a pc ára kb 1 év után felére csökken, és 2 év múlva már felsőkategóriás pc-ből lesz egy középkategóriás, fillérekért tudsz rajta tovvább adni, mert hátugye jönnek ki közben az új dologok.

és hiába lehet több mindent csinálni rajta ha valaki játszani akar és nem filmezni netezni programozni stb...

egyébként egyértek abban, hogy a pc jobb mint egy konzol, de ahoz nagyon gazdagnak kell lenned, hogy az a "szint" folyamatos legyen.szal ezért éri meg sztem
4.
4.
S-H-E-F-E
Áruljátok már el nekem h mivel jobbak a nextgen konzolok mint a PC! Ha van $ akkor töbett ér PC-t venni mint PSP,PS2,Xbox stb...Pl. azokon nem birsz annyi mindent csinálni mint PC-n! Egy felturbózott PC többet ér mint a többi konzol! (szerintem,de nem én vagyok egyedül aki igy gondolja) :)
3.
3.
N3v3r7and
Miért is?

Mert a konzoloknál ott van, hogy "next-gen", a PC meg mindig csak PC marad? XD

Amúgy jónak tűnik a game. Az első résznek úgyis csak a demójával játszottam.
2.
2.
naval
next-gen konzoloké a jövő!!!!
1.
1.
Rexor
Ha van PC-n és PSP-n akkor király game, ha nincs akkor sz*r. Ebben az esetben van, tehát ez jó game :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...