Úton a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground

  • Írta: szlav
  • 2021. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Vadiúj előzetest és fix megjelenési dátumot kapott a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground, a Gasket Games és a Focus Home Interactive körökre osztott stratégiai játéka.

Az elmúlt öt-hat évben az Age of Sigmar gyakorlatilag teljesen felváltotta a Warhammer Fantasy Battle univerzumát a tabletop-szférában, a videojátékok világában azonban még csak most bontogatja a szárnyait ez a kor. Idén május 27-én azonban végre megérkezik a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground, amely roguelike-elemekkel és pakliépítős mechanikákkal fűszerezi meg a hagyományos, körökre osztott stratégiai játékok alapjait. Először tavaly augusztusban láthattuk az anyagot, most azonban érkezett egy ropogósan friss előzetes is:

A Storm Ground három játszható frakcióval érkezik: irányításunk alá vonhatjuk a Stormcast légiókat, a Nighthaunt félelmetes lidérceit, valamint Nurgle borzalmas kóroktól fertőzött csatlósait, a Maggotkint. Ahogy arra korábban már utaltunk, a játék dinamikus, nem lineáris egyjátékos kampányokat tartogat majd, ahol az egységeinket, azok felszerelését és a képességeket kártyák formájában gyűjthetjük majd. Ha pedig ennél is nagyobb kihívásra várunk, részt vehetünk az online ütközetekben is.

A Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground tehát május 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...