Mortal Kombat - ismerjük meg a szereplőket!

  • Írta: gorien
  • 2021. április 7.
  • Cooltúra
Link másolása
E hónapban derül ki, hogyan is sikerült a Simon McQuoid és Greg Russo által vászonra álmodott Mortal Kombat-filmadaptáció. Az új kulisszák mögötti kisfilmben a harcosokat alakító színészek mesélnek arról, milyen a mozi részének lenni.

A Mortal Kombat univerzumának legújabb filmadaptációjához februárban kaptuk meg végre az első előzetest, amely annyit már biztosan elárult róla, hogy brutalitás tekintetében nem fogja visszafogni magát. A cselekmény egy MMA-harcos, Cole Young körül bonyolódik, aki a Mortal Kombat-szimbólummal a testén született, ez pedig azt jelenti, hogy hivatalos a leghalálosabb harcművészeti tornára, a játékszéria más ismert arcaival egyetemben.

A Warner Bros. által kiadott, kulisszák mögé kalauzoló videóban maguk a színészek is mesélnek arról, milyen a hírek karakterek bőrébe bújni – és a korábbi előzeteshez képest néhány új jelenetet is elcsíphetünk. Simon McQuoid rendező szerint visszatérő téma az, hogyan is lehet egy ilyen popkulturális jelenség esetén tiszteletben tartani az alapanyagot és a rajongókat, akik „megérdemlik, hogy lássák a szeretett karaktereiket mozis magasságokba emelkedni”.

A Mortal Kombat a korábban bejelentetthez képest egy héttel később, április 23-án debütál a mozikban és az HBO Maxon egyszerre.

1.
1.
A Fénybenjáró
Tök jó, mert se a mozik nincsenek nyitva, se HBO Max nincs még Magyarországon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...