Outriders - tárhelygyilkos hibajelentések

  • Írta: szlav
  • 2021. április 12.
  • Hír
Link másolása
Van még mit csiszolni az Outridersen, főképp a játék PC-s verzióján. Ha nálatok is sokszor crashel a játék, akkor nem árt vigyáznotok, a hibajelentéseket tartalmazó naplófájlok ugyanis meglepően óriási helyet foglalhatnak.

Rátok fagyott mostanában az Outriders? Ha igen, akkor nem árt ránéznetek a C: meghajtóra, elképzelhető ugyanis, hogy a játék leállását naplózó fájlok úgy zabálják a tárhelyeteket, mintha csak egy új frissítés érkezett volna a Call of Duty: Warzone-hoz. Redditen egy felhasználó arra lett figyelmes, hogy a játék a crashelések után (az Unreal Engine-en fejlesztett címek rendje szerint) több mint 23 GB-nyi hibajelentést tárolt el a merevlemezén. Mivel néhány esetben egyetlen ilyen hibajelentés akár 1 GB-ot is foglalhat, a kevésbé stabil rendszereken elég gyorsan felhalmozódhatnak ezek a fájlok.

Ezek a hibajelentések az átlagos felhasználó számára teljesen haszontalanok, így ha nálatok is felmerül a probléma, bátran törölhetitek a feleslegesen felhalmozódó fájlokat. Ehhez a Felhasználók/[Felhasználónév]/AppData/Local/Madness/Saved mappába kell elnavigálnotok, a játék itt naplózza a fagyásokkal és crashekkel kapcsolatos jelentéseit.

1.
1.
markoci555
Ezt hogy? Egy darab txt fájl szokott lenni, mi van ebben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...