Xbox One-ra is jön a Microsoft Flight Simulator?

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 12.
  • Pletyka
Link másolása
A VSC Rating Board weboldalán korhatár-besorolást kapott a Microsoft Flight Simulator Xbox One-os verziója. Ez a játék CPU-éhségét ismerve meglepő, de lehet, hogy a Series-konzolok mellett az előző generációra is ellátogat a szimulátor?

Tavaly debütált PC-re a Microsoft Flight Simulator, ami a tervek szerint idén érkezik a redmondi cég következő generációs konzoljaira, de egy friss bejegyzés szerint lehet, hogy a leköszönő Xbox One is megkapja velük együtt a felszállási engedélyt.

A felvetés onnan indult, hogy szemfüles internetezők a VSC Rating Board weboldalán kiszúrták, hogy az európai korhatár-besorolásért felelős PEGI a legalacsonyabb, 3-as címkét akasztotta a játék Xbox One-os verziójára. Ez persze még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel - például legutóbb a Borderlands 3: Director's Cut is megkapta a switches besorolását, és mégsem jön a Gearbox FPS-e a Nintendo konzoljára -, de azért bizakodásra adhat okot.

Az már persze megint más kérdés, hogy ha tényleg jön a repülőszimulátor a gyengébb gépekre is, akkor azok milyen minőségben tudják majd futtatni a hardveréhségéről híres játékot.

10.
10.
cyberstaker
Csak ezért a game -ért fogok venni egy Series X et. Előző genre én nem erőltetném, de ők biztos jobban tudják :)
9.
9.
Thor Vath
Hát remélem is, mert eredetileg is beígérték...
8.
8.
Anti4730
Szerintem one-ra nem erdemes mar kihozni semmit. Tobb mint egy eve mar latvanyosabban rondabbak a jatekok rajta.
7.
7.
Zuzmo
#6: Ácsi.
1) én nem beszéltem full grafikáról
2) alacsonyabb beállításon miért ne mehetne a 60 fps?
6.
6.
#5: Nem értem. Kvázi nincs ma még a világon olyan PC sem, amin ez a játék fullon és 60 fps-sel fut, de ti már konzolra várjatok a 60-at? Mármint pont konzolra...?
5.
5.
Zuzmo
#3: Series X-en biztos, hogy szép lesz. Kérdés, hogy meglesz-e a 60 fps, vagy majd lehet választani performance és quality mode közül (60/30).
4.
4.
Zuzmo
Az a vicc, hogy minimum grafikával sem néz ki olyan rosszul a játék, mert a repülők modelljei akkor is részletesek, és a magasból a talaj textúrák is jól néznek ki. Medium beállítással One X-en menne, esetleg High 30 fps, One S-en viszont Low beállítással is durván alacsony felbontással kellene dolgozni. Szépen kirajzolt felhők viszont csak High és Ultra beállításon vannak...
2.
2.
#1: Ha nem várod el, hogy talaj szinten valósághű grafikát kapj, de nagyjából megnéznéd a földet amolyan chill-out módon *a levegőből*, akkor ez egy nagyon jó walking simulator.
1.
1.
Oistrakh01
Kb. Sehogy series x-en is kíváncsi vagyok mit tudnak makd kihozni belőle..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...