Lehullott a lepel az idei WRC-játékról

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén sem maradunk WRC-játék nélkül, ezúttal ráadásul a megszokottnál különlegesebb epizóddal jelentkezik majd a Nacon és a KT Racing. Lássuk a részleteket és az első előzetest!

A Nacon és a KT Racing bejelentette, hogy szeptember 2-án jelenik meg a WRC 10 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Habár a raliszimulátor Nintendo Switchre is elkészül, erre platformra valamivel később várható a premier.

Az idei epizód különlegessége, hogy a WRC ötvenedik születésnapja előtt tiszteleg majd, ennek megfelelően kapunk egy History Mode-ot is, ahol tizenkilenc történelmi versenyt játszhatunk újra. Ezeket a klasszikus versenyhelyszínek és a legendás autók mellett a korabeli szabályok teszik teljessé.

Ami a tényleges tartalmat illeti: a WRC 10 ötvenkét csapatot hoz magával az idei WRC-szezonból (beleértve a WRC, a WRC2, a WRC3 és a Junior WRC versenyeit is), továbbá négy új helyszínt kapunk majd, így Észtország, Horvátország, Belgium és Spanyolország is elérhető lesz a felhozatalban. A történelmi szekciót hat pálya (köztük az Akropolisz, Sanremo, Németország és Argentína) és húsz legendás járgány erősíti majd - ide az Alpine, az Audi, a Lancia, a Subaru, a Ford, a Mitsubishi és a Toyota is szolgáltat autókat.

Az ígéretek szerint a karriermódot finomhangolták, és immár jóval részletesebben testre szabhatjuk a verdánk festését, valamint a fizikai motoron és a hangzáson is javítottak a fejlesztők. A multiplayer részlegben napi és heti kihívások, illetve klubok várják a játékosokat, akik bármikor létrehozhatnak majd saját bajnokságokat is.

A tavalyi epizódot mi is teszteltük, a cikkünket itt olvashatjátok el!

2.
2.
Falcon
A hangon kell fejleszteni wrc 9 csak visszafejlődés volt
1.
1.
Már harmadszorra nézem a trailert. Nekem bejön :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...