WRC 10: FIA World Rally Championship PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Idén sem maradtunk WRC-játék nélkül.

Néhány játékról már tudjuk, hogy mikor hagyja el a PlayStation Plus kínálatát

Ahogy arra lehetett számítani, a megújult PlayStation Plus bővített katalógusában sem marad benne az összes játék a végtelenségig - néhány címről már tudjuk is, mikor kerül ki a kínálatból.

Ezekkel készül a PlayStation Now áprilisra

Mostantól érdemes a szokásosnál is közelebbről figyelnünk a PlayStation Now kínálatába kerülő játékokat, hiszen ezek a címek hamarosan csatlakoznak a megújuló PS Plus könyvtárához is. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk!

WRC 10: FIA World Rally Championship teszt

Idén is a Kylotonn csapata kapta a feladatot, hogy játékot faragjon a ralibajnoksághoz. A brigád az elmúlt években ügyesen fejlesztette a szériát, lássuk, idén mit sikerült összehozni!

Launch traileren a WRC 10

Némileg megkésve ugyan, de végre befutott a WRC 10 utolsó kedvcsinálója. A rali-világbajnokság ötvenedik évfordulóját ünneplő játék rengeteg tartalommal kedveskedik a motorsport szerelmeseinek.

Brit toplista: Minecraft a csúcson

Viszonylag csöndes hetet tudhat maga mögött a brit dobozos játékpiac, ez pedig főleg a Nintendo Switchre kiadott játékoknak kedvezett. Közülük is a folyton a top 10-ben ólálkodó Minecraft vitte el az aranyat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!

WRC 10 - a legendás Subaru volánja mögött

A WRC 10 ünnepli majd a versenysorozat ötvenedik szülinapját, ez pedig jó okot ad a visszaemlékezésre. A legújabb előzetes egészen 1997-ig tekeri vissza az idő kerekét, hogy felelevenítse Colin McRae egyik legfényesebb győzelmét.

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.

WRC 10 - száguldás Horvátországban

A rali-világbajnokság valódi pilótái nemrég felavatták Horvátország új versenypályáját, ugyanezt pedig mi is megtehetjük a szeptemberben érkező WRC 10-ben. Lássuk, hogyan fest a játék mozgás közben!

Lehullott a lepel az idei WRC-játékról

Idén sem maradunk WRC-játék nélkül, ezúttal ráadásul a megszokottnál különlegesebb epizóddal jelentkezik majd a Nacon és a KT Racing. Lássuk a részleteket és az első előzetest!