Újabb színben kapható majd a Nintendo Switch Lite

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 13.
  • Hardver
Link másolása
Miközben tűkön ülve várjuk, hogy a Nintendo eláruljon valamit a Switch erősebb változatáról, újabb színvariánsát jelentették be a Switch Lite-nak. A kék festést kapott masina hamarosan boltokba is kerül.

Habár az új Nintendo Switch Lite-modell kék festést kapott a sajtóközlemény szerint, inkább lilának tűnik, de mi ezt cseppet sem bánjuk: nyomokban a Game Boy Advance színezésére emlékeztet minket, ennyi pedig bőven elég.


Az új Nintendo Switch Lite május 21-én kerül boltokba a már megszokott fogyasztói áron, épp akkor, amikor a Miitopia hibrid konzolos változata is megérkezik a piacra. A Nintendo Switch Lite ezenkívül korallpiros, sárga, szürke és türkiz színekben kapható. 

Update! Az európai premier május 7-én lesz esedékes.

9.
9.
delphijos
Megértem aki az ár miatt / úgyis csak handheld módban használja miatt választ lite-ot. Én nem vennék, nekem fontos a kontroller cserélhetőség, meg a TV mód. Egy Zelda, Fire Emblem azért elég jó TV-n játszva. Parti játékokról nem is beszélve. Kiváncsi leszek mi lesz a már megjelent játékokkal ha jön a Pro. Kapnak-e frissítést, stb....
8.
8.
Teljesen meg tudom érteni azokat, akik full on handheld-nek szeretik a gépet. A Wii U-t költözés utáni időszakban hoztam, amikor még pont nem volt itt a TV több, mint egy hétig. Na akkor nyomkodtam kézi módban. Hiába kisebb és fosabb a kép és a felbontás, mint Switch Lite-on, de abszolút jól megvoltam vele és úgy kezdtem a BotW-ot is. Elhiszem, hogy el lehet úgy is játszani. Minden esetre nekem legfőképp TV-n megy a gép. Van két pro kontrollerem és a hozzá való tablet, amivel összesen 3 ember nyomathatná egyszerre (eddig ketten nyomtuk max). Én benne lennék egy Switch lite-ban simán, csak legyen rajta TV out. Kontrollert venném hozzá külön, de még a *madzagot* is, nehogy csődbe menjenek ezek a

Itt el is érkeztünk az árhoz. Igen, én is érzékeltem az árkülönbséget, ahogy a netet túrtam értük. A Lite olyan árban van, hogy simán rávágnám, hogy veszek egyet, ha lenne rajta egy mini hdmi, vagy dvi aljzat. Animal Crossing + rózsaszín gép 209€, 169€ a sima szürke, sárga 199€ és ebből az első már Media Markt ár itt bringa távban. Ugyan itt, Monster Hunter Rise Limited Edition nagygép minden cicomával megtűzdelve 449€. Amúgy meg 350€ a facelift, a Red & Blue pedig 370€.

Én is úgy érzem, hogy ez barátok között is sok. A fentiek miatt nem lett Lite, az ára melletti a bóvli minősége miatt pedig nem lett facelift sem. Mondjuk egyelőre azt túztem ki, hogy "megjelenéskor" beszedek egy ilyen Super Nintendo Switch / Pro gépet, de még addig meglátom. Mondjuk azt tudom, hogy a BotW2-nek ha nem muszály, akkor nem emultátorban akarok évek múlva nekiállni. De azt is tudom, hogy nagyon sok pénzért nem veszek bóvlit. Visszatolhatnák a minőséget a Wii U szintre és akkor tárgyalhatnánk vásárlásról.
7.
7.
Turley
Én csak a joycon egyszerű cseréje miatt vettem simat, szerintem tvre kötve 2szer volt amióta megvan.Handheldben van létjogosultsága ennek a konzolnak leginkább szerintem
6.
6.
Gaboo77
#5: Én megmondom őszintén nem is vágyom a TV-re kötésre, pont azt szeretem benne, hogy bárhol lehet használni. Max. 1-2 játék érdekelne TV-n, de az meg nem ér meg közel dupla árat.
5.
5.
Zisten
#3: Ez tapasztalatból, de sokaknál inkább pénz kérdés.
Azért nem kicsi a hézag a két gép ára között.
Simán 50-60ezer.
Mondhatni duplája a Lite árának.
Nekem is ezért esett rá a választásom.
4.
4.
azureknight0715
Elég sok gyatra színben van :D Én most vettem mari rend and blue kiadást(sima switch) . Full egyszerű piros meg kék egyedül a tartó marios de az ember nem mondja meg hogy ezt most egy mario kiadás :D Ellenben énis azt tudom mindenkinek tanácsolni hogy sima switchet vegyen, fog kelleni a tv, mert el lehet lenni vele a kis képernyőn is de otthon kéynelmesebb a nagy tv, főleg ha leülnél valakivel játszani. Amúgy sokan gondolkoztam hogy várjak e vele, hogy msot jön elv az erősebb konzol de végül úgy vagyok vele, hogy ami switchen a lényeg pl mario zelda stb játékok az biztos , hogy az alapokra is megjelenik, főleg hogy iylen sokat eladta belőle.
3.
3.
Mindegy milyen színű én semmiképp nem tennék le arról, hogy TV-re lehessen kötni. Nem vagyok a saját magam ellensége.
2.
2.
XuChi
Egész értelmes szín. A szürke és a sárga ami még egész jó, de a többi csilicsálé az gusztustalan.
1.
1.
mamgu
Nem mintha számítana, meg ízlés dolga is, de szerintem a mostani sem sokat javít a válasszuk ki a legszarabb színeket ami csak létezik a szvicslájthoz projekten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...